Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Dr. Pap János: Aktív szerepvállalást

Mosonmagyaróvár - ˝Hívtak, jöttem˝ – röviden így foglalta össze az októberi választásokon való indulását dr. Pap János.
A Mosonmagyaróvár polgármesteri székéért – illetve a kettes körzet képviselői helyéért – függetlenként induló jelölt aktívabb önkormányzati szerepvállalást és a meglévő erőforrások hatékonyabb kihasználását szorgalmazza programjában.

Dr. Pap János független polgármesterjelölt keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a tavaszi választások előtt összeállt öntevékeny csoport kezdeményezte, hogy induljon országgyűlési képviselőjelöltként. Noha jólesett számára a felkérés, mégis visszautasította, mivel akkor még Fidesz-tagként nem tartotta volna etikusnak, ha jelölteti magát. Az önkormányzati választások előtt ismét megkeresték, hogy induljon a polgármesteri székért. Dr. Pap János hangsúlyozta: úgy gondolta, ezúttal már nem mond nemet, a választási eredményből kiderül, hogy valóban szükség van-e rá a közéletben, ha pedig nincs, akkor végleg lezárhatja ezt a kérdést.

A polgármesterjelölt elképzeléseiről szólva kiemelte: számos téren nem kell pénz, csupán megfelelő hozzáállással és szervezéssel jobbá lehet tenni a várost. Ezek közé tartozik a Wittmann park és a Vár-tó hasznosítása, vagy éppen a közlekedés biztonságosabbá tétele és a helyi tömegközlekedés átszervezése. A meglévő erőforrások jobb kihasználásával is többet fejlődhetne a város, emellett az önkormányzat aktív szerepvállalására van szükség nonprofit cégek létrehozásával és a helyi vállalkozásokkal való együttműködéssel több területen.

Olvasóink írták

 • 18. jobbám 2010. szeptember 10. 10:29
  „Japo!

  Ebben teljesen igazad van, sajnos ilyenek az emberek. Én azt látom, hogy sokan vallják magukat ilyennek, meg olyannak, aztán a szavazásnál ( a függöny mögött) már egész más az eredmény. Az emberek nagyobbik része fél felvállalni nézeteit, pedig nem kéne! A helyi 56-osok közül sok embert ismerek, ők velünk vannak (legalábbis szóban:)

  Szép napot!

  jobbám”
 • 17. Japo 2010. szeptember 10. 07:45
  „Köszönöm Hablaty! Erre gondoltam,de jobbám-nak mondanám. Az 56-osok korábbi elnöke megrögzött MDF párti sőt alapítótag volt. És van még egy fontos momentum a felvetésedre. Az általad említett "nem valószínű, hogy szoci párti" jobb vigyázni hiszen nem kell Neked mondani, hogy 56 ide 56 oda Mosonmagyaróvárnak 12 évig szoci vezetése volt és a szavazóbázisuk azokból állt akik már 56-ban is éltek nyugdíjas klubok stb. Tehát ne dőljünk hátra mert ez még nincs lefutva. A szocik most is ostromolják a nyugdíjas klubokat”
 • 16. amivarosunk 2010. szeptember 10. 05:12
  „Mosonmagyaróvár,1956

  www.emlekhely1956-movar.egalnet.hu”
 • 15. Hori 2010. szeptember 09. 22:50
  „Kedves Jobbám!
  Csak a tisztánlátás kedvéért...
  Pongrátz Gergely, a Corvin köz parancsnoka...

  http://www.youtube.com/watch?v=5Q7vVCfo-hY”
 • 14. hablaty 2010. szeptember 09. 11:35
  „Szerintem Japo a Fidesz mosonmagyaróvári alapítótagjaira gondolt, akik közül már egy sem tagja a pártnak, ugyanis Pap János 1998-ban mindegyiküket eltávolította a szervezetből!”
 • 13. jobbám 2010. szeptember 09. 09:41
  „Japo!

  Lehet, hogy párttag egy sincs, ami esetleg azért van, mert a rossz emlékek miatt, nem lépnek be sehova, ellenben a támogatóknál az szinte az összes 56-os ott van...no ehhez mit szólsz?

  Egy olyan ember, aki ott volt az októberi eseményeken (legyen az bárhol az országban) nem valószínű, hogy szoci párti...

  Egy szó,mint száz, október 3-án a város dönteni fog!

  jobbám”
 • 12. Japo 2010. szeptember 09. 07:59
  „Nekem csak 1 kérdésem van. Szerintetek hány olyan alapítótag van a Fideszben akik tettek a demokráciáért valamit sőt, itt Móváron az 1989-es 56-os megemlékezés alkalmával letartóztatták őket. Megsúgom 1 sem és ez nem véletlen.”
 • 11. spqr 2010. szeptember 08. 14:13
  „Még egy dolog. Jobb az, ha több jelöltből lehet választani (és nem mindegyik a Hazafias Népfront jelöltje). A nép dönt.”
 • 10. spqr 2010. szeptember 08. 14:10
  „A pártok talán nem változnak? Csak érdekességképpen: Már olyan is előfordult Magyarországon, hogy egy párt liberálisból keresztény-konzervatív lett.”
 • 9. jobbám 2010. szeptember 08. 09:01
  „nagyjancsi!

  Abban egyetértünk, hogy fiatalabb, de itt nem a "elvhűbb kiskatona" dolog történt, inkább lelkesebb és a közösségért tenni akaró emberek érkeztek. Bosszúpolitizálás? Nos, igen, ebben is egyetértünk. Jól ismerem a Jánost...tudom is mi a helyzet. De mint már máshol írtam, október 3-án minden eldől.”
 • 8. nagyjancsi 2010. szeptember 08. 08:42
  „A fideszbe jött egy pár fiatalabb, sokkal elvhűbb "kiskatona" - így János került lapátra - jobb híján. Ő sokat beszélt, önállóbbnak látszott - ilyenek nem kellenek egy módszeresen terjeszkedő pártnak. Mint annak idején a szovjetúnióban, mint annak idején magyarországon....
  Ettől független az, hogy most mint cselekszik képviselő-jelöltként. Pár hónapja még a fidesz kötelékben volt, most hirtelen sok év után válik függetlenné? Bosszúpolitizálás?”
 • 7. lampi 2010. szeptember 08. 08:36
  „Független? Meg nem akart tavasszal indulni? Fizetett hirdetésben próbált ajánlószelvényeket gyűjteni, ezek visszalapozhatók a Kisalföldben.
  Bizony, csak azért indul, hátha a Fidesztől szavazatokat vihet el, s hogy győzhessen a maszop.”
 • 6. pancser 2010. szeptember 08. 08:06
  „Papp János csapnivalóan rossz politikus. Csak az nem hiszi aki nem ismeri. Ez az ember, folyton összeesküvésekben gondolkodott, az embereket nem tudta megszólítani, olyannyira, hogy ki merem jelenteni, dr.Nagy három csillaggal jobb politikus. Papp odáig nem jutott el a mai napig, hogy rájöjjön arra, hogy egy politkusnak szolgálnia kell és nem a saját elszigetelt véleményét hangoztatni. Az sem politkusi alkatra vall amikor valaki magáról azt áálítja, hogy ő korrekt és becsületes. Majd eldönti a többi ember, hogy ki milyen. Az is apolitus jellemre val, hogy ha valaki úgy meg tud sértődni, hogy elhagyja a pártját, mert éppen valami nem sikerült. Húzódott volna a háttárbe, biztosan lett volna feladat amire alkalamas. Politkusnak az menjen aki erre született, mert egy képviselőnek mindenkit képviselnie kell, az ellene szavazók hétköznapi érdekeit is.”
 • 5. Csipetke 2010. szeptember 08. 07:30
  „Nahát, ez aztán a show!!”
 • 4. jobbám 2010. szeptember 07. 23:32
  „a sok szakértő.....hátteret ismeritek? nem, akkor miről beszéltek?

  Ja és már nem volt párttag...:)

  Okosak előre...

  Jó éjt!”
 • 3. Boli 2010. szeptember 07. 22:44
  „Ja, droidok előnyben!”
 • 2. zozi74 2010. szeptember 07. 22:26
  „Aki nem csatlakozik a központi agyra,és saját gondolatai vannak,és nem megvehető az nem jó pártkatona le kell épiteni.”
 • 1. Boli 2010. szeptember 07. 21:29
  „Azért érdekelne, milyen érzés volt amikor a Központi Bizottság (nem tehetek róla, mindig keverem a komancsokkal - miért is??) dobta Jancsit? Okok? Volt megbízhatóbb elvtárs? Tanultabb és okosabb nem, tehát valakinek a nyelve jobban belógott. A VEZÉR mi alapján emel fel, vagy taszít le embereket? Megbízható elvtárs? Vagy csak elég, ha droid valaki? Vagy muszály a régi munkásmozgalmi múlt, mint az Fideszéknél már megszokott? Még a Palit szapultuk, meg a Böszmét! Hejj, de szép idők jönnek itt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karolina – másfél évszázad a betegellátásban

Egy korábban kolostorként működő épületben alapította meg a magyaróvári kórházegyesület a mai mosonmagyaróvári Karolina Kórház elődjét. Tovább olvasom