Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Díjazták a civileket és a mecénásokat

Szombaton rendezték meg a XV. Mosonmagyaróvári Civil Napot a Flesch-központban, melyen díjazták a mosonmagyaróvári civil szervezeteket és mecénásokat.
A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség és a 25 éves Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület szombaton rendezte meg a XV. Mosonmagyaróvári Civil Napot a Flesch-központban, melyen díjazták a mosonmagyaróvári civil szervezeteket és mecénásokat.

A „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért" díjat negyedszer adta át a helyi önkormányzat, melyet idén Cser Katalin, a „Reménység" Autista és Autisztikus Sérültekért Alapítvány elnöke, a Baráti Kör a Művészetért Alapítvány kurató- riumi tagja vehetett át a fogyatékkal élők sorsának jobbítása érdekében több évtizeden át végzett lelkiismeretes, odaadó munkájáért. A város életében hosszú évek óta kifejtett önzetlen, karitatív munkájáért a Nők a Váro- sért Egyesület részére Mosonmagyaróvárért Emlékérmet adományoztak, de a Venesz Jánosné elnök vezette egyesület lett az év civil szervezete is.

Az idei díjazott civil szervezetek képviselői és a mecénások.
Az idei díjazott civil szervezetek képviselői és a mecénások.

Idén a mosonmagyaróvári civil szervezetek jelölése alapján az év mecénása a Greiner Bio-One Hungary kft. lett, az elismerést Balogh László ügyvezető igazgató vette át. Mecénás különdíjat kapott a Veritas Dunakiliti Csatlakozástechnikai Kft. – a díjat Jáger Tibor ügyvezető vette át – és Liszkai Ákosné virágkereskedő.

A 25 éves Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület negyedszázados tevékenységét Nagy Sándor elnök méltatta.

A díjátadó ünnepséget követően a kulturális program mellett a civil börzén 13 szervezet mutatkozott be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult az új levéli Gyök

A választással a szervezet átalakult, Gyermekönkormányzatból Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattá… Tovább olvasom