Kisalföld logö

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -4°C | 2°C

Digitális tudásfejlesztés

Az Európai Unió és a magyar állam támogatásával nyert közel 6 és fél millió forintot a kimlei önkormányzat a Nemzetiségi Általános Iskola digitális eszközparkjának fejlesztésére.
Az interaktív táblák, projektorok és laptopok a nyári szünet alatt érkeznek meg az intézménybe, így a diákok szeptembertől már minden tanteremben találkozhatnak digitális taneszközökkel.

Az intézménybe járó sajátos nevelési igényű (nagyothalló és mozgássérült) diákok fejlesztésére külön speciális csomagokat is beszerezhetett a pályázó önkormányzat. Ezekkel együtt az általános iskola már minden tantermében használhat in-
teraktív táblát, projektort és számítógépet, hiszen a korábbi pályázatok során már szerzett be ilyen digitális taneszközöket.

A pedagógusok és a gyermekek a szeptemberben kezdődő új tanévben már birtokba is vehetik az eszközöket, amelyek használatára továbbképzés keretében tanítják meg az iskolában dolgozókat. Így hatékonyabb lesz a kompetenciaalapú oktatás és a digitális tudás átadása az iskolában.

Olvasóink írták

  • 2. elemér 2011. július 06. 17:17
    „A digitális tudás az angollalkezdödik. Aki ezt nemtudja, az csak a sötétben tapogatozik.”
  • 1. elemér 2011. július 06. 14:17
    „<offtopic>”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vakációs gyermektáborok gyermekjóléti szervezésben

A Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgáltató Központ szervezésében, a mosonmagyaróvári önkormányzat… Tovább olvasom