Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Csatornamosást ajánlanak az idegenek díjazásért

Mosonmagyaróvár - Ismeretlenek járják a város és a környező települések utcáit, és csatornamosást ajánlanak fel a lakóknak, majd ezért díjat kérnek.

Bár az idegenek nem állítják magukról, hogy az Aqua Szolgáltató Kft. munkatársai lennének, viselkedésükkel mégis több esetben is ezt sugallták – mondta el Szombati Bertold, az Aqua Szolgáltató Kft. ágazatvezetője.

– A napokban több bejelentés is érkezett hozzánk, hogy a városban és környékén ismeretlenek becsengetnek a portákra, az ajtót nyitó lakosokkal közlik, hogy a csatornákat tisztítani kell, majd felajánlják szolgálataikat. A munka elvégzése után fizetséget kérnek, majd távoznak – mondta el Szombati Bertold, aki szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy az ismeretlenek nem az Aqua Szolgáltató Kft. munkatársai. Az Aqua Kft. munkatársai céges felirattal ellátott gépkocsikon, kék színű, Aqua feliratú ruházatban járnak. Magánterületen nem, csak közterületen végeznek hibaelhárítást, és akkor sem kérnek érte semmilyen díjazást.

Olvasóink írták

 • 4. Griffin 2010. június 25. 15:40
  „csak a hiszékeny embereket lehet becsapni, ők pedig meg is érdemlik
  ha Aquasok jönnek, minek fizetni, fizetem a víz-, és csatornadíjat, minimum kérek valamilyen papírt, hogy megrendeltem-e ezt a "szolgáltatást", aztán számlát...ja kérem, ha nem, hát nem, de mindenki a más kárán kellene, hogy tanuljon”
 • 3. zopika02 2010. június 25. 11:51
  „Mot ha felajánlják szolgáltatásaikat, és ezt természetesen nem ingyen elvégzik, ellenértéket fogadnak el. Nem is állítják hogy ők az Aqua emberei, akkor mi köze van hozzá a városi szolgáltatónak nem értem. Vagy talán csak ők végezhetnek ilyen jellegű munkát ? Idióták....”
 • 2. invektus 2010. június 24. 21:00
  „:P”
 • 1. meir 2010. június 24. 20:20
  „......aztan majd jonnek a bekaemberek is!!! mar Virag Elvtars is megmondta-(vagy csak megmondtak neki hogy "megmondta"?)-; elvtarsak a helyzet fokozodik!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fúrógép a szoknya alatt, csiszológép a nadrágban

Mosonmagyaróvár - A város egyik műszaki boltjában túl sűrűn tűntek el értékes áruk. Az üzletvezető… Tovább olvasom