Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Csaknem száz új gazdászt avattak Mosonmagyaróváron

Összesen kilencvennyolc végzős gazdászhallgató vehette át oklevelét a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Kara diplomaátadó ünnepi tanácsülésén.

A tantervekben előírt kreditpontok teljesítésével összesen kilencvennyolc végzős hallgató jelentkezett záróvizsgára ebben a hónapban a mosonmagyaróvári egyetemi karon. A diplomamunka védésével egybekötött utolsó egyetemi vizsgát mindannyian sikeresen teljesítették.

Harminchárom kiváló, negyvenhat jó és tizenkilenc közepes eredmény született. A záróvizsga-bizottságok munkájában a kar oktatóin kívül a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési, az Oktatási és Kulturális Minisztérium képviselői, külső szakemberek, valamint más agrár-felsőoktatási intézmények oktatói is közreműködtek. A végzős gazdászhallgatók a minap tartott diplomaátadó ünnepi tanácsülésen vehették át oklevelüket.

A végzős gazdászhallgatók mindegyike sikeres záróvizsgát tett és átvehette diplomáját.
A végzős gazdászhallgatók mindegyike sikeres záróvizsgát tett és átvehette diplomáját.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa a mosonmagyaróvári karon négy jelöltet talált érdemesnek a doktori fokozatra. Gombkötő Nóra, Bódi Csaba, Réder Orsolya, Tanai Attila jelölteket dr. Albert Levente rektorhelyettes és dr. Schmidt Rezső dékán avatták doktorrá.

A tanácsülésen adták át az idei Wittmann Antal-emlékérmet is, amivel az Óvári Gazdászok Szövetsége ezúttal Németh Attilát tüntette ki.

Olvasóink írták

  • 2. RickCartman 2010. december 22. 00:22
    „Gratuláció a Biographiae Óvarienses szerzőjének, várjuk a további köteteket!”
  • 1. univet 2010. december 21. 20:17
    „Gratulálok a frissen végzett hallgatóknak és doktoroknak, illetve Németh Attilának hatalmas munkájához! Várom a második kötetet!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új óvodában ünnepelték a karácsonyt Darnózselin

A napokban bensőséges ünneplésre került sor Darnózselin. Tovább olvasom