Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Csak kisebb felújítások a postaépületen

Jánossomorja - A város képviselő-testülete idén májusban vitatta meg a Magyar Posta Zrt. beszámolóját és érdeklődtek a jövőbeli fejlesztési tervekről. A cég hálózati irodavezetője levélben válaszolt a városvezetők kérdéseire.


Amint arról korábban beszámoltunkFazekasné Kámán Edit területi postavezető-helyettes a jánossomorjai képviselő-testület májusi ülésén ígéretet tett, hogy érdeklődik a Magyar Posta Zrt. kisvárosra vonatkozó fejlesztési terveiről, ugyanis akkor többen is faggatták a postaépület további korszerűsítéséről és a 2-es számú posta újbóli megnyitásáról.

Szalóki Csaba hálózati irodavezető eljuttatta válaszát az önkormányzatnak. Kifejtette: nem tervezik a postaépület generális felújítását és a korábban bezárt posta megnyitását is cáfolta.

Posta: Kisebb javítási, karbantartási munkák várhatók.
Posta: Kisebb javítási, karbantartási munkák várhatók.

˝Megítélésünk szerint az épület műszakilag nincs olyan állapotban, hogy felújítása indokolt lenne. Kisebb javítási, karbantartási munkákat végzünk, amelynek látható jele a belső festés-mázolás, a nyílászárók karbantartása, és szétválasztjuk a posta és a T-Com elektromos hálózatát˝ – közölte az irodavezető, aki cáfolta, hogy a 2-es posta újranyitásáról vállalkozókkal tárgyalnának. Szalóki hozzátette: az egyes posta forgalmi mutatóit, a szolgáltatások igénybevételének jellemzőit folyamatosan figyelemmel kísérik, intézkedtek a létszám-megerősítésről és a jogos igényeket a jövőben is kielégítik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitottabb szolgáltatást ígér az új ügyvezető igazgató

Rugalmasabb, nyitottabb ügyfélszolgálat, a szennyvíztisztító modernizálása, megoldás a csapadékvíz kezelésére, az ipari szennyvíztisztító körül időnként megjelenő szaghatások megszüntetése –így foglalhatnánk össze az Aqua Kft. cégvezetője, Leitner László terveit. Tovább olvasom