Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 14°C | 24°C Még több cikk.

Civil szervezetek mutatkoztak be

Mosonmagyaróvár - A helyi civil szervezetek jelölése alapján ezúttal is kiosztották az idei Mecénás-díjakat a hétvégén megrendezett nyolcadik Civil Napon.
Nyolcadik alkalommal rendezett Civil Napot a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, hogy a város lakóinak figyelmét ráirányítsa a figyelmet a helyi civil társadalomra és a különböző szervezetek jobban megismerjék egymást. A civil szervezetek jelölései alapján ezúttal is a rendezvényen adták át az idei Mecénás-díjakat. Az év mecénása a Lajta–Hanság Zrt. lett, mellette különdíjat kapott a Városüzemeltető és Fenntartó Kft., valamint a Flesch Károly Kulturális Központ.

„Az év civil szervezete" díjat idén a Moson Megyei Nők Egyesülete érdemelte ki.

Idén is volt civil börze, ahol a város és a környék szervezetei mutathatták be tevékenységüket. Az idei mecénásokból alakult alkalmi zsűri a kiállítások megtekintése után a legjobb stand díját megosztva a Hegyeshalmi Kulturális Egyesületnek és a Margaréta Nyugdíjas Klubnak ítélte oda. Az elmúlt évekhez viszonyítva nagyobb volt az érdeklődés a szakmai programok iránt, az egészségügyi szűréseken is sokan részt vettek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Süllyed a talajvízszint, reped a templom

Kisbodak - „A hágai tárgyalás előtt azt kérték, írjuk össze a Duna elterléséből fakadó… Tovább olvasom