Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Cirkusz Mosonmagyaróváron: lovasfogat, verekedés, paprika spray az udvaron - fotók

Egy társasház udvarán alakult ki hangos szóváltás és tettlegesség a lakók között. Az autókihajtón vesztek össze a férfiak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 21-én 12 óra 40 perckor érkezezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron megrongáltak egy gépkocsit.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy társasház udvarán alakult ki hangos szóváltás és tettlegesség a lakók között.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrségi beszámoló szerint a vitában érintettek felek a közös használatú autókihajtón különböztek össze. Egy udvarban lakó férfi felelősségre vonta lakótársát, hogy a kapuban hagyott lovasfogata miatt nem tud kijárni, aki viszont állatai elleni támadásnak hitte a szomszédja járművének megindulását.

A járművet vezető férfi többször felszólította a hintón lévőket, hogy álljanak félre, azonban ők nem tettek eleget ennek és a kiabálások után a „bakról" leszállva betörték a kisteherautó első szélvédőjét, illetve megütötték a sofőrt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A járműben tartózkodó férfi védekezésképpen a nyitott ablakon egy paprika spray-vel kifújt, hogy a támadókat elriassza.

A rendőrök a helyszínről egy 49 éves és egy 32 éves mosonmagyaróvári férfit állítottak elő a rendőrkapitányságra.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az elsődleges adatok alapján garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lébény - Kovács Gábor: A kisebb települések is átpolitizálódnak

Nyolc év polgármesterség után újból indulna a településvezetői székért Kovács Gábor, aki a… Tovább olvasom