Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Buszon verekedett össze két férfi Mosonmagyaróváron - az utasok leszállíttatták őket

A fiatalabb ököllel ütötte meg az idősebbet, aki válaszképpen megrúgta. Miután a busz utasai leparancsolták őket a járműről, az utcán folytatták.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai kedden 16 óra 30 perckor Mosonmagyaróváron, a Szent István Király úton két dulakodó férfire lettek figyelmesek, akiket egy nő próbált távol tartani egymástól.

Miután az egyenruhások felszólítására abbahagyták a verekedést, a rendőrök megállapították, hogy az 52 éves mosonmagyaróvári és a 25 éves károlyházi lakos a helyi járatos buszon szóváltásba keveredett, kölcsönösen becsületsértő szavakkal illették egymást. A szidalmazást követően a fiatalember egy alkalommal ököllel arcon ütötte idősebb társát, aki védekezésképpen megrúgta.

A kialakult konfliktushelyzetet a busz utasai állították meg, majd felszólították az erőszakos magatartást tanúsítókat a jármű elhagyására.

A két férfi a szópárbajt a járdán folytatta, mikor a rendőrök intézkedés alá vonták őket.

A járőrök a garázdákat előállították a rendőrkapitányságra.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 25 éves károlyházi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett, az 52 éves mosonmagyaróvári lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást - tájékoztatott a rendőrség.

Nyitóoldali képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A thaiföldi lány Bangkokból érkezett megyénkbe, s imádja a magyar mentalitást! - fotók

A cserediákként érkezett Saranporn Jakranurak thai viseletben népdalt énekelt a mosonmagyaróvári "Ki mit tud?" versenyen. Tovább olvasom