Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Biztonságos város

Dr. Szabadfi Árpád megyei főkapitány szerint a statisztikák azt mutatják, eredményes a rendőri munka a Lajta-parti városban - derült ki a csütörtöki évértékelő értekezlete.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon. Dr. Szabadfi Árpád megyei főkapitány jelenlétében azon feladatok végrehajtását elemezték, amelyek a városi kapitányság vezetőire és beosztottjaira tavaly nehezedtek. Az elhangzottakról a rendőr ezredestől kértünk összefoglalót.
– Az eredmények azt mutatják, Lajta-parti kollégáink jelentős fejlődést produkáltak és annak ellenére, hogy személyi változások is történtek, nem mutatkozik törés a munkájukban. Mosonmagyaróvár biztonságos városnak mondható és olyan állomány dolgozik itt, amely létszámhiányával nem takarózva hajtja végre a szükséges intézkedéseket. Jól teszi ezt annál is inkább, mert az elkövetkezendő két-három évben bizakodhat e probléma megszűnésében. Az egység tevékenységének köszönhetően kevesebb lopás fordult elő, sikeresen reagáltak a gépkocsikkal kapcsolatos bűncselekményekre és megfelelő erőt csoportosítottak a betöréssorozatok felderítésére is. A lakosság körében végzendő közvélemény-kutatás szerintem pozitív kicsengésű lenne – jelentette ki a főkapitány.
– Mosonmagyaróváron már hagyománya van a rendőrnapnak. Igaz-e a hír, hogy az idén e város adhat otthont a megyei rendezvénynek ?
– Tavaly Sopronban volt, és szándékaink szerint a központi ünnepséget, valamint a hozzá kapcsolódó egyéb rendezvényeket itt fogjuk megtartani április 27-én. A jövőt illetően Csorna, vagy Kapuvár is szóba jöhet – hangzott a főkapitány válasza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom