Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Bizonyítottak a vérbeli profik

A tűzoltóparancsnokok csapata győzött a minap Mosonmagyaróváron a megye városainak rendőrkapitányai, polgármesterei, jegyzői és határőrparancsnokai sportversenyén.
Tíz másodperc előny: A kismotorfecskendő-szerelésben ezúttal a tűzoltóparancsnokok voltak a legjobbak.
Ötödször csaptak össze egymással a minap kismotorfecskendő-szerelésben megyénk városainak polgármesterei, jegyzői, tűzoltó- és határőrparancsnokai és rendőrkapitányai, ezúttal Mosonmagyaróváron.
A Wittmann parki sportpályán futottak versenyt egymással és az idővel a különböző szervezetek vezetői.

A kismotorfecskendő-szerelésben először úgy tűnt, hogy a rendőrség csapata viheti haza a győztesnek járó serleget, hiszen rekordnak számító idejüket egyik csapat sem tudta lejjebb szorítani. Utolsóként aztán a tűzoltók csapata megmutatta, hogyan is csinálják az igazi profik és közel tíz másodpercet vertek az addig magabiztosan vezető rendőrökre.

Ebben a versenyszámban a dobogó harmadik fokára a határőrök állhattak fel, mögöttük végeztek a polgármesterek, majd a jegyzők. A tekézésben is a tűzoltók bizonyultak a legfelkészültebbnek.
Az elért pontszámukat csak a határőrök tudták megközelíteni. Ebben a versenyszámban a polgármesterek is dobogós helyezést szereztek, míg a rendőrök csupán a negyedikek lettek, a sort pedig ezúttal is a jegyzők zárták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetköz: 145 millió

A Szigetköz és a Mosoni-Duna rehabilitációjára szánt száznegyvenötmillió forint szétosztásáról már… Tovább olvasom