Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Beszámolók, módosítások, pályázatok

Soros ülését tartja a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

A tanácskozáson napirenden lesz a térség munkaerő-piaci helyzetképe, személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények feladatellátásáról és működési feltételeiről szóló beszámoló. Továbbá Mosonmagyaróvár területfejlesztési programja a 2014–2020 közötti időszakra és a településrendezési eszközök módosítása.

A képviselők várhatóan döntenek a közterület-elnevezésről és a házszámozásról szóló önkormányzati rendeletről, a panelpályázatokról, a járási hivatal kialakításával kapcsolatos megállapodás módosításáról, a Majoroki Óvoda vezetői állására beérkezett pályázat elbírálásáról, illetve a „Mosonmagyaróvár város kiváló szociális dolgozója" díj, valamint „Önkéntes szociális munkáért" elismerő oklevél adományozásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztriában akarták értékesíteni a lopott kerékpárokat - a rendőrök elkapták őket

A tolvajtrió a Bruckba tartó gyorsvonatra szállt fel. Egyikük zsebéből a kerékpárzár elvágásához használt csípőfogó is előkerült. Tovább olvasom