Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Beszámolók, módosítások, költségvetési koncepció

Soros ülését tartja az önkormányzat képviselő-testülete csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.
Soros ülését tartja az önkormányzat képviselő-testülete holnap délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

A tanácskozáson napirenden lesz a város közösségi közlekedésének értékelő beszámolója, a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézmények értékelése.

A képviselők várhatóan döntenek az önkormányzat 2014-es költségvetés-módosításáról, a jövő évi folyószámlahitelről, a 2015-ös büdzsé koncepciójáról.

Módosítják továbbá a településszerkezeti tervet és az építési szabályzatot, határoznak az önkormányzati intézményekben alkalmazandó térítési díjakról.

Napirenden lesz még a Mosonmagyaróvári Térségi Társulás munkájáról szóló beszámoló, a települési értéktárbizottság tájékoztatója, a nemzetiségi önkormányzatokkal kötött együttműködési megállapodás felülvizsgálata, a Malom-ági Lajta-zsilip térítésmentes átadása, önkormányzati lakások értékesítésre kijelölése, az Aqua kft.-nek nyújtott kamatmentes kölcsön visszafizetési határidejének módosítása, valamint tagok delegálása a Mosonmagyaróvári Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás, a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Ön- kormányzati Társulás, valamint a Mosonmagyaróvár Térségi Társulás tanácsába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kossuth Lajos utca fáit is pótolják

Összesen 356 lombos fát, 59 tuját és 40 talajtakaró rózsát ültetnek ki ezekben a hetekben… Tovább olvasom