Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Beszámolók, emlékpark, módosítás, új elismerés

Soron következő rendes ülését tartja a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete holnap délután egy órakor a városháza első emeleti nagytermében.
A tanácskozáson napirenden lesz az önkormányzat költségvetésének első féléves végrehajtásáról szóló beszámoló, a költségvetési rendelet módosítása.

Továbbá az adóztatás helyzetéről szóló beszámoló, önkormányzati tulajdonban lévő lakás értékesítésre kijelölése, a települési értéktárbizottság működési szabályzata. Döntenek továbbá a képviselők a Győri ETO Kézilabda Club és a mosonmagyaróvári önkormányzat közt kötendő együttműködési megállapodásról.

Tárgyalnak a városatyák a Huszár Gál Városi Könyvtár vezetői álláshelyére pályázat kiírásáról, emlékpark kialakításáról, illetve a „Mosonmagyaróvár civil társadalmáért” Díj adományozásáról.

Olvasóink írták

  • 2. kocsoggorog 2013. szeptember 14. 10:35
    „Kár juhi, hogy nem is tudod mi van a megállapodás tervezetben...”
  • 1. juhi 2013. szeptember 12. 14:07
    „Mi közünk van nekünk a Győri ETO Kézilabda klubhoz?????? Van nekünk elég támogatni való helyi klubunk is! Ha valaki győri hátsót akar tisztítani, az tegye a saját pénzén!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késsel fenyegetőzött az eltévedt férfi

Elromlott az autója, dühében szétverte azt. A nem községbeli félmeztelen férfi az utcán randalírozott, többeket késsel fenyegetett. Tovább olvasom