Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Besurranó: A pénztárcából eltűnt száznegyven euró

A csukott, ám be nem zárt ajtón ment be a tolvaj az egyik Zurányi utcai lakásba a közelmúltban a kora esti órákban.
A háziak éppen a nappaliban tévéztek, amikor arra lettek figyelmesek, hogy valaki kinyitotta a bejárati ajtót. Ekkor a ház tulajdonosa kiment az előszobába és az ablakon át látta, hogy az udvaron az utca felé fut egy ismeretlen férfi. Ezután vette észre, hogy az előszobában a cipősszekrényről hiányzik a fekete bőr pénztárcája és a napszemüvege.
Gyorsan kiszaladt az utcára, ahol a közelben parkoló szürke Mercedes személyautó mellett meglátta a férfit. A kocsiban ülő férfitől számon kérte, hogy mit keres a pénztárcája és a napszemüvege az autójukban, majd kivette azokat a járműből és visszament a lakásba. Ekkor vette csak észre, hogy a pénztárcából eltűnt 140 euró.

A személyleírás alapján a lakásában járt férfi 180 centiméter magas, 20–25 év körüli, rövid, fekete hajú, kék pólót és sötét színű farmert viselt. Az autóban ülő másik férfi ugyancsak körülbelül 180 centiméter magas, 20–25 év körüli, fekete, hátrafésült hajú, fekete pólót és sötét farmert viselt.

Olvasóink írták

 • 12. MSangel 2010. augusztus 25. 23:06
  „Van egy megoldás! Zárjátok be az ajtót, kaput! Még nem tanultatok belőle? Ezek nem változnak meg soha,igazatok van! Csak az élősködés megy nekik!”
 • 11. metin 2010. augusztus 25. 21:37
  „Hát én nem értem! A kisebbség..bármit megtehet..mindenféle JOG védi őket! a kisebbbségi önkormányzattól megkapnak mindent dolgozni sem kell érte!hány embert láttunk tanuló autóba??nem sokat de mindegyik autót vezet !egésznap az utcán üldögélnek mégis jobban élnek mint mi,,mert ők a kisebbség!jobbnál jobb autójuk van,,miböl tankolják?arany nyaklánc mindenkinek ökölnyi vastag,,miböl?sokunknak még egy trabira sem tellik,,biciglivel járunk vagy gyalog,,pedig dolgozunk és családot nevelünk!terrorizálnak mindenkit, úgy mennek az utcán mint a királyok mert több joguk van mint a fehér embereknek! tisztelet a KIVÉTELNEK!

  de ez sose fog változni ,mert akkor rasszista az illető,és még őt hurcolják meg!”
 • 10. Boli 2010. augusztus 25. 21:07
  „Mindenesetre, ha valaki ilyen állatokba botlik, ne sajnálja, adjon nekik! Aztán hívjanak RENDŐRT, ha valami nem tetszik! Az ilyen retkeket el kell takarítani, ha kell akkor féltégla, baseball ütő, bármi. Az én tulajdonomat, házamat aki fenyegeti, betör, az készüljön arra, hogy minimum eltöröm a kezét és akkor olcsón megúszta. Utána akár fel is jelenthet! De még előtte kiverem a fogait és átrendezem a búráját. Lesznek, akik segítenek is! A magántulajdon szentsége ismerős?”
 • 9. login 2010. augusztus 24. 09:14
  „Hirtelen felindulásból, valamint fenyegetve érezve családomat illetve magamat tuti nem úszták volna meg ennyivel. Minimum baseball-ütővel futottam volna utánuk. Mi a f*szt képzelnek már?! Ideje lenne már fellépni a helyi söpredék ellen.”
 • 8. w.people 2010. augusztus 24. 08:51
  „Most nem azért, de csodálom, hogy nem böködték meg az ürgét. Nagy mázilja volt. :)”
 • 7. Boli 2010. augusztus 24. 08:49
  „4. "Mercivel járni lopni??" Hát kírem szípen az úúúgy vót, hoggy mi csak a segíílykééjért mentűnk vóna, de az fránnya píztárca, meg napszemcsó bekírezkedett a verdába. Háátde jóembörök vagyunk, gondótuk, csák nem dóbhattyuk kije! - Mert azért tudjuk, hogy a segélyekből mi fizetjük a merdzsó tankolását! Az én autómét, én fizetem, a munkámból. Másnak ezt miért nem lehet? Szerintem is komoly hátrányos megkülönböztetésben részesülök magyarként, ebben az országban! A lakásomat is nekem kellett megvennem. Senki nem akarta helyettem kifizetni. Mindenesetre ha valaki ilyen szituba keveredik, nyugodtan állítsa bele a csákányt a merdzsó tetejébe, vagy legalább egy féltéglával jelölje már meg az autó szélvédőjét.”
 • 6. balintos66 2010. augusztus 24. 07:00
  „Miért nem hívta a rendőröket???!!!!!”
 • 5. Foglalt 2010. augusztus 24. 02:30
  „Nem a cseresznyés utcában zajlott ez?Ja nem mert ott 2000eu tünt el, ja és jut eszembe ott nem tünt el -átalakult.Minden hónapban”
 • 4. GD 2010. augusztus 24. 00:44
  „Hogy nem sül le a pofájukról a bőr!!!! Mercivel járni lopni??????????”
 • 3. audiquattro 2010. augusztus 23. 17:46
  „Kedves rivotril2mg! Te is nagyon jól tudod,hogy kikről van szó,mercedes-szel, fekete hajúak meg még loptak is,szerintem nem is kell tovább ragozni ezt!”
 • 2. invektus 2010. augusztus 23. 10:25
  „Honnan tudta a tolvaj hogy mit és hol kell keresni?”
 • 1. rivotril2mg 2010. augusztus 23. 09:11
  „hát ez elég sovány leírás,gondolom azért nem részletezték mert megint elkezdődne az idióták szerint rasszista kommentek százai.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyen fosztottak ki egy fiatalembert Békéscsabán: az egyik támadó mosonmagyaróvári

Négyen támadtak meg, és fosztottak ki egy fiatalembert szombatra virradó hajnalban Békéscsabán; a… Tovább olvasom