Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Beruház a vadásztársaság

Beruház a vadásztársaság

Erdei iskolát épít, a mosonmagyaróvári egyetemi karral együttműködve vadgazdálkodási fakultációt tarthat s három szigetközi iskolával együttműködési szerződést kötött a Szigetköz Vadásztársaság.

kisalfold.hu - 2012.07.04. 08:09
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A Szigetköz Vadásztársaság a mosonmagyaróvári egyetemi karral megbeszéléseket folytat vadgazdálkodási és vadászati ismeretek fakultatív oktatásával kapcsolatban, mely képzéshez elméleti és gyakorlati segítséget nyújtanak a társaság szakemberei. Ez a képzés vadászvizsga-bizonyítvány megszerzésével zárulhat.

A vadásztársaság Arakon (LEADER-pályázaton, erre a célra nyert összegből) erdei iskola építését kezdheti meg, a tervek szerint ősszel már működhet a létesítmény. Nemrégiben megállapodás született Halászi, Máriakálnok és Darnózseli (ez több mint tíz község gyerekeit érinti) ökoiskola besorolást kapott körzeti iskolái és a vadásztársaság között.

A kontraktus szerint – többek közt – a társaság térítésmentesen vállalta, hogy a madarak és fák napján, az állatok világnapján, valamint a nemzetközi madármegfigyelő napon megismerteti tevékenységével, a Szigetköz természeti értékeivel az intézmények óvodásait és iskolásait.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...