Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Bencét a nézők segítették a döntőbe

Az utolsó pillanatig bízott benne, hogy a Csillag születik tizenkét döntőse közé kerülhet: Brasch Bence elmondhatatlan másodperceket élt át, amíg szombaton este kimondták negyedikként a nevét.

A mosonmagyaróvári fiatalember – aki már rajongói tábort tudhat maga mögött – azóta sem tétlenkedik: gyakorol és gyakorol.

Az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutató műsorának selejtezőjében Máté Péter romantikus dalával szerepelt, a szombat esti elődöntőben Ronan Keating ˝When you say nothing at all˝ című nótájával győzte meg a nézőket. A mosonmagyaróvári Brasch Bence szereplése megosztotta a zsűrit: Fáy Miklós és Oroszlán Szonja egysíkúnak nevezte a hallottakat, Hernádi Judit értékelte a fiú ˝suta˝ tehetségét, Szirtes Tamás azonban kiállt mellette. A szombati selejtező második szereplőjeként 26 pontot gyűjtött be, ezzel a 6. helyre került. Így sok múlt a nézők szavazatain.

– ˝Utolsó leheletemig˝ küzdöttem, hogy bekerülhessek a Csillag születik tizenkét döntőse közé. Hihetetlenül izgalmas két percet éltem át, amíg kimondták a három döntőbe jutó neve után az enyémet is. Ezúton is köszönöm azoknak, akik rám szavaztak – emelte ki a 18 éves fiú, aki azt sem titkolta, hogy az örömhír pillanataiban elérzékenyült. Bencét arról is faggattuk, hogy fogadta a zsűri véleményét: – Tudom, hogy ez egy szubjektív műfaj, a zsűrivel teljes mértékben egyetértek. Természetesen Szirtes Tamás kritikájának örültem a legjobban, de átgondolom Fáy Miklós és Oroszlán Szonja véleményét is.

Brasch Bence: ˝Szeretnék minél tovább a döntőben maradni, de ennél is fontosabb az emberek szimpátiájának megszerzése.˝
Brasch Bence: ˝Szeretnék minél tovább a döntőben maradni, de ennél is fontosabb az emberek szimpátiájának megszerzése.˝

Bence a helyi Kossuth-gimnázium ötödéves diákja, a középiskola után musicalénekesi pályára készül: – Nem hiszem, hogy akadályt jelentene majd a tanulásban a tehetségkutató műsor. Angolból és informatikából már érettségiztem, csak a kötelező tantárgyakból kell vizsgáznom. Sok függ attól, hogy meddig tudok majd bent maradni a döntőben – magyarázta a fiú, aki a napokban elsősorban a gyakorlásra fekteti a hangsúlyt. Szombat este óta felpörgött az élete, az éneklés mellett egyre több interjút ad, már négy rajongói oldala is indult és rengeteg pozitív visszajelzést kap.

Bence az éneklés mellett egyre több interjút ad, már négy rajongói oldala is indult és rengeteg pozitív visszajelzést kap.
A stúdióban testvére, barátai mellett Bence édesanyja, Braschné Éder Ilona is személyesen szurkolhatott fiának: – Nagyon örülünk Bence sikerének, továbbjutásának, sok üzenetet, jókívánságot kaptunk azóta. Izgultunk miatta, ugyanis a felkészülésben tüszős mandulagyulladás akadályozta. A zsűri kritikájától kissé elszomorodott, de ezekből a véleményekből tud építkezni, ehhez pozitívan állt hozzá. Biztos, hogy a fiamnak az elkövetkezendőkben rendkívüli fizikai és lelki erőnlétre lesz szüksége, de tudom, hogy majd meg tudja oldani.

Olvasóink írták

 • 11. RickCartman 2009. november 16. 22:18
  „jaj,egy rajongó...eszem a szivecskéjét,és milyen indulatos!jaj!de cuki!”
 • 10. musicalrajongó 2009. november 15. 20:20
  „Ki emel neki szobrot? Mit irigykedtek? Bence egy szerény, a szakma iránt alázatos srác, és nem sztár akar lenni, hanem még sokat tanulni, és a későbbiekben bizonyítani. A Csillag Születik tehetségkutatóba nem azért jelentkezett, hogy szobrot emeljenek neki!!! Szirtes Tamás talán kicsit ért a szakmához, eddig nagyon jó véleménnyel van Bencéről. Bence Neked ez legyen a mérvadó, nem a sok irigykedő!”
 • 9. invektus 2009. november 13. 21:46
  „http://www.youtube.com/watch?v=vuuOxWblOk4

  sajnos nem lessz belöled sztár
  :)”
 • 8. invektus 2009. november 13. 21:38
  „6 nak igaza van

  vegyük csak ruzsa magdolnát :)

  A kis sende lánybol egy NAGYKÉPÜ picha ........
  sajnos lett

  :(
  a publikumot nem csak elkápráztatni kell hanem
  MEGTARTANI s tisztelni :)
  ez az alapja mindennkek !!!!!!!!!!”
 • 7. T. 2009. november 13. 21:25
  „Mindenesetre várjunk meg néhány kiadott lemezt és pár teltházas koncertet.....”
 • 6. RickCartman 2009. november 13. 21:16
  „szerintem nem irigykedik,mostanában gyorsan lesz "híres" "sztár" bárkiből,aztán mi a vége,szerintem sem kéne szobrot emelni neki,akárki is gondolja”
 • 5. Zaza 2009. november 13. 12:20
  „Ne irigykedj Griffin.....”
 • 4. Griffin 2009. november 12. 11:14
  „na ne már, hogy városi hőst csináljatok belőle...”
 • 3. marcsus78 2009. november 12. 10:44
  „Nagyon jó voltál,mi Mosonmagyaróváriak büszkék lehetünk rád!”
 • 2. musicalrajongó 2009. november 11. 11:45
  „Gratulálunk Bence! Legyél továbbra is ilyen szerény, mélyérzésű srác! Nagyon tehetséges vagy, mi szurkolunk Neked!”
 • 1. érzőember 2009. november 10. 19:56
  „Hajrá Bence! Az én szívem is megsimogattad, csak így tovább! Gratula! egy 40-es Kossuthos”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Duzzasztómű: a tárca szerint eltérő a cél

A dunakiliti duzzasztómű hajózsilipjét felújíthatják, s további támogatás esetén működtetnék. Tovább olvasom