Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Bemutatták a Szigetköz-kártya kuponfüzetet

A mosoni piactérről a Magyar utcába költözött a Szigetköz Turizmusáért Egyesület által fenntartott Tourinform-iroda. Továbbá bemutatták a Szigetköz-kártyát és az egyesület négynyelvű információs portálját is.
Tizenhárom év után a mosoni piactérről a belvárosba költözött, s egy Magyar utcai ingatlanban nyitotta meg kapuit a Szigetköz Turizmusáért Egyesület által fenntartott Tourinform-iroda. Pető Péter idegenforgalmi tanácsnok, a Szigetköz Turizmusáért Egyesület elnöke a megnyitón kifejtette: az iroda nemcsak Mosonmagyaróvárt, hanem a kistérséget is népszerűsíteni kívánja, hogy a „mi vendégeink a környék vendégei is legyenek". Szalai Éva irodavezető és munkatársa, Mandl Krisztina egyébként a térségről szóló információkon túl segítséget nyújt belföldi utazások megtervezésében, valamint koncert-, színház- és horgászjegyek értékesítésével járul hozzá a szabadidő kellemes eltöltéséhez.

A civil szervezet saját információs portálja a www.szigetkozportal.hu cím alatt megújult. Helyieknek és ide látogatóknak egyaránt nyújtanak tájékoztatást a honlapon, melyről négy nyelven is informálódni lehet az egyesületről, kulturális rendezvényekről, a térség látnivalóiról, vendéglátóhelyeiről. A fotók mellett 3D-s panorámaképek, videók kalauzolják az érdeklődőket a térségben.

Szalai Éva irodavezető a Szigetköz-kártyát mutatja az új, Magyar utcai irodában.
Szalai Éva irodavezető a Szigetköz-kártyát mutatja az új, Magyar utcai irodában.


A megnyitón bemutatták a Szigetköz-kártyaként forgalmazott kuponfüzetet is, melyet ezer forintért értékesítenek. Szállodák, éttermek egyaránt nyújtanak kedvezményeket, de más szabadidős programokhoz, szolgáltatásokhoz is olcsóbban hozzájuthatunk általa. Ennek részleteiről a már említett honlapon bővebben lehet tájékozódni.

A civil szervezet saját portálja a www.szigetkozportal.hu cím alatt megújult. A lap négy nyelven kínál információkat.

Olvasóink írták

 • 8. RUDI 2011. április 08. 11:53
  „Én igen is jónak találom a Szigetköz kártyát, ugyan is más kérdés, hogy mi is van a szúnyogokkal.Mind kettőt meg kell oldani ,a turista mikor hozzánk érkezik a Szigetközbe tudjon el igazodni,hogy tudja könnyebben, mi merre van.”
 • 7. Muaddib 2011. április 07. 11:38
  „Alternatív szúnyog elleni védekezés!
  Nyilvánítsuk védetté és 10000, -Ft/db eszmei értékké.
  Majd hirdessük ki Szlovákiába is.
  Ezután majd az illegális szúnyogszedők össze gyűjtik és még meg is, lehet őket büntetni.
  Tiszta haszon!
  :))))))))))))))))”
 • 6. dorombolok 2011. április 06. 20:27
  „Az egyik legjobb szigetköz reklám a szúnyogmentes szigetköz. onnantól kezdve már túl sokat nem kell erőlködni , azt megoldják az ott működő"kkv"-k és lakósok.”
 • 5. INVEKTUS 2011. április 06. 15:21
  „:))”
 • 4. pidali 2011. április 04. 17:07
  „az ilyen dolgok miatt nem tart sehol ez a város,meg az ország sem mert nyomják a pénzt a a semmibe!”
 • 3. Rbar 2011. április 03. 22:03
  „Szigetköz turizmus!??? Ez a Szalai Éva a semmit hajtja az irodájával együtt, a város meg pénzeli feleslegesen. Ami "munka" ott folyik, azt a postán az ablakokhoz kirakott szórólapokkal is ki lehetne nyugodtan váltani, mert másról nem szól ez a vicciroda. Semmi programszervezés, semmi marketing, semmi az égadta világon.
  Mondjuk a Futura marketingesétől se nagyon várhatunk semmit, Gráfi Szabolcs is csak dísznek lesz odatéve... Ahogy az egyetem konyhát lezüllesztette (pedig az a szakmája állítólag), itt sem lesz eredménye a "munkájának".”
 • 2. Pofátlan 2011. április 03. 10:08
  „Mit ér a Szigetköz -kártya, ha a szúnyogok milliói miatt nem jön a túrista?”
 • 1. Tapmancs 2011. április 02. 11:03
  „Kíváncsiságból megnéztem az említett portált "www.szigetkozportal.hu" egy angol nyelvű turista szemével. Szállást akartam keresni: Accomodation --> Every city

  A válasz: "You are not authorized to view the requested module"

  De most komolyan. Valaki ránéz ezekre a honlapokra mielőtt fizet érte? Vagy csak felhányják a netre és várják a sült gaambot? Így aztán nagyon nehéz lesz vendégeket fogni.

  A helyesíráról nem is beszélve: "Contakt", "Dokuments"... És ezt csak az első 15 másodpercben találtam. Nézzenek már rá egy külföldi, hasonló terület weboldalára, égő ez az amatörizmus ami itt van!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leszakadhat a partfal

Életveszélyesnek minősítették, ezért lezárta a Cserháti utcában, a Malom-ági Lajta partján lévő… Tovább olvasom