Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Bemutatkozik a Jobbik-jelölt

Mosonmagyaróvár - Lakossági fórummal egybekötött megemlékezést tart a Jobbik Magyarországért Mozgalom szerdán este fél 6-kor az Erkel utcai Irodaházban.

A fórumon előadást tart Novák Előd, a Jobbik alelnöke, valamint bemutatja a párt mosonmagyaróvári képviselőjelöltjét. A rendezvény után fáklyás felvonulás indul a mosoni kápolnához.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Hori 2010. január 29. 14:49
  „Kicsit nézd át a történelmet. A 80-as években , pláne a vége felé már nem volt annyira kemény a diktatúra. De elég ritka név a Kopetti, könnyen rá lehet keresni arra,h volt-e párttag...:)”
 • 42. Boli 2010. január 21. 20:34
  „Ha jól tudom, 1988-ban végzett ez a jóember egy magyar katonai főiskolán, mint tiszt (legalábbis az önéletrajza szerint "Középiskolába a Jedlikbe jártam, majd a katonatiszti főiskolára jártam. Miután itt végeztem Bezenyére kerültem. Hét évet töltöttem el itt, majd 1995-ben leszereltem"). Állítólag a legdurvább diktatúra voltunk 1984-ben, amikor kezdte ezek szerint a főiskoláját, ahol is k.rvára átvizsgálták minden halandó rokonságát, múltját és világnézetét is. Aki élt már akkoriban tudja, hogyan mentek ezek a dolgok, miről beszélek... Szóval gratulálok, ha be tudott kerülni egy katonai főiskolára, mivel ekkor sokakat még mezitlábas, egyszerű vidéki felsőoktatási intézménybe sem vettek fel, ha felmerült, hogy kiváló tanulmányi eredményei mellett netán a rokonságban, vagy a család világnézetében valami nem egészen a helyi és az intézményi pártkádereknek megfelelő lehet... 87-88-ban egy katonai főiskolát volt "szerencsém", mint sorállományú, látogatnom. Szóval nem kell sok fantázia, hogyan lehetett valaki akkoriban egy ilyen intézmény hallgatója. Alapos volt a válogatás. Mindig tetszik, amikor felbukkannak az "elvtársak"! (Amúgy a magyar honvédség akkor is egy vicc volt, a tisztképzés pedig szánalmas - elsőkézből tudom, másfél évig boldogítottak.)”
 • 41. napersze 2010. január 19. 17:52
  „Na jól végigolvastam a hozzászólásokat :-D
  A legjobb, hogy kerülik a médiát :-D
  Azér legalább humorotok az van ;-]

  Lehet acsarkodni, de 25 % meglesz :-)))”
 • 40. napersze 2010. január 19. 17:46
  „moderálva 2x”
 • 39. napersze 2010. január 19. 17:46
  „grifin a mai kor tipikus magyarja :-/”
 • 38. Griffin 2010. január 18. 11:00
  „én is kiabálni akarok ( ha nekik szabad) : jobbik, takarodj! És ha belém teszik az ideget, még kockaköveket is dobálok a Magyar utcán, és leöntöm festékkel a trianon keresztet, ha nekik szabad (mert ez csak a szabad véleménynyivánítás része), akkor nekem is, és ha elkapnak, és elítélnek, szaladok Strasbourgba nyomban!”
 • 37. meir 2010. január 17. 17:12
  „36!!!
  mikor??hol?? kiabaltam en azt??? mutass csak egyet is!!!!”
 • 36. RickCartman 2010. január 17. 17:09
  „Jobbik, takarodj! Ugye, ezt szabad kiabálni?”
 • 35. meir 2010. január 15. 18:17
  „3é-es!!
  Gyermekem!!-en a magam 83 evevel magasrol lesz@rom azt a "nekunk vagy masnak allo zaszlot"!!!!!!!
  gondolod te hogy engem annyira izgat-(azon kivul hogy vannak ott is hitsorsosaim)-hogy mi a franc van ott??
  az en csaladom es jo magam is onnet szarmazunk!!! ennyi!!!!-(persze sem en,sem mas a csaladombol NEM kert
  fel ra senkit,hogy minket onnet akkoriban,es ugy ahogyan,eluldozzenek!!)-
  latod gyermekem,en szemelyszerint visszautasitottam meg a gondolatat is annak,hogy engem megkisereljen akarki is ugymond,"karpotolni"!!! Emberi eleteket hogyan kellene karpotolni kerdem en!!???!!!!!
  vajjon mennyibe kerul egy ember elete???
  nekem egy felnottert ajanlottak; 50 $-t,egy gyerekert; 30 $-t!!!
  csakhogy az en szeretteim NEM ELADO-k!!!!!!”
 • 34. Hori 2010. január 14. 19:43
  „még mielött belekötnél, elnézést a szóismétlésért!:)”
 • 33. Hori 2010. január 14. 19:28
  „A Jobbik számára mindig is Horthy Miklós politikája, eszmeisége volt az iránymutató, nem pedig az általad emlegetett nemzetiszocialistáké.

  A kultúrált hangnem számomra alap, mivel nem annak van igaza aki ordít, vinnyog, hanem érvel. <moderálva...> az általam leírtakkal vitatkozol, hanem saját képzeleted szüleményeivel vitatkozol.

  A vezetéknév változtatás Vona Gábornál érint csak, nem óhajtok a többi felsoroltal foglalkozni, főként mivel Toroczkai sem egyéniben, sem listán nem indul.
  Amennyiben sikerült levetkőznöd a média által sugallt "jönnek a nácik" képzeleteken túllépned, és elolvasod a programot, majd akkor tudunk érdemi vitát nyitni.....”
 • 32. zopika02 2010. január 14. 19:21
  „" Meir " nem kell bátorság neked saját néven írni. Hiszen nektek áll a zászló ma sajnos magyarországon. ...de ne fledd, ... a csillagok járása változó...”
 • 31. meir 2010. január 14. 18:58
  „30/Abrafax!!
  1000%-ig O.K.!!!! NEM al ill.Fedoneven,; Meir Bar-Yaacov.-(nekem az utlevelemben es mashol is valoban ez a nevem!!!)-en,merek sajat neven is irni ide!!!!Nem erzem szukseget annak,hogy fedoneven-(Csermak/Kadar)-
  -irjak barmely forumra is!!! az en koromban az mar nevetseges lenne!!
  Mellesleg imadva olvasgatom az ilyen "fedonevuek" hosies kijelenteseit!!!!Ezt a Batorsagot ugye???Huuuuuuuu!
  Nem tudom hogy pl az EX-Nagyteso -(az Oroszok )- Putyin-nal es Medvedev-el az elen vajon mit szolnanak egy esetleges Szelsojobbos kormanyhoz Magyarorszagon???El meri-e hinni valaki is hogy csak ugy hagynak???”
 • 30. Abrafax 2010. január 14. 17:55
  „Mi ez a megfontolt hang, Hori? .<moderálva>.
  Tudod, engem igazából nem érdekel, mivel foglalkozik a keszthelyi elnökötök, milyen pancser módon kommunikál Novák Előd, hogy személyiségzavarra utal-e, ha valaki művésznéven politizál a sajátja helyett, legyen az Vona/Zázrivecz Gábor, Toroczkai/Tóth László, vagy Kádár/Csermanek, Rákosi/Rothmann, legyen az zsidó, cigány vagy pomogács.
  Az emberi minőségnek van egy standardja. .....
  .
  Az általam rendkívül tisztelt, de általatok egyáltalán nem ismert Horthy Miklós a törvény és rend nevében fájó szívvel, de ugyanúgy megkardlapoztatna benneteket, mint a bolsikat.
  Ennek a szerencsétlen országnak a liberálszocialista kísérletezés után arra van a legkisebb szüksége, hogy árpádsávos, nemzeti szocialisták kísérletezzenek vele.”
 • 29. Hori 2010. január 14. 15:37
  „Ami kimaradt!:)

  A jurtához a Jobbiknak semmi köze nem volt, az egy másik civil szervezet helyezte ki.
  A 8 tagról árulkodó álmai nevetségesek, 3 évvel ezelött, az alapításnál volt ekkora a tagság.:) Pontos számokat nem írhatok, mivel ezek az adatok nem nyilvánosak.:)

  Vidéki szimpatizánsainknak jelezném, hogy Levélen, Hegyeshalomban, Halászin és Ásványrárón is van helyi szervezetünk, aki gondolja vegye fel a kapcsolatot a vezetőkkel.”
 • 28. Hori 2010. január 14. 15:22
  „Kedves Griffin!

  A kampánynyitón rendezvényen kb. 150 ember vett részt, utoljára a teremben politikiai rendezvényen ennyi érdeklődő Áder János(Fidesz) fórumán volt még tavasszal.
  Elötte pár héttel volt Vona Gábor lakossági fóruma, ahol az előadom terem kicsinek bizonyult. Úgyhogy megnyugtatok mindenkit, nem 10-20 embernek tartunk rendezvényeket.

  Az EP választáson kb. 1350 szavazatot ért el a Jobbik a városban, és az elmúlt fél évben folyamatosan nőtt a szimpatizánsi kör országosan is, hiszen egyre több ember látja be 2006 óta, hogy nem az MSZP a kisemberek pártja, hanem a Jobbik.

  A keszthelyi vádaskodás országos hír, nem tartozik a régióhoz, ezért arról az eszmecserét egy országos fórumon lenne korrekt lefolytatni.”
 • 27. Griffin 2010. január 14. 13:21
  „25. hány fős az előadóterem?
  Bámészkodó mindenhol akad bőven, azért ne vegyek mérget ugyanannyi szavazócédulára, még a dugig volt is az előadóterem. A szavazó választópolgár nagyon ingatag tud ám lenni! Odamegy, megnézi, aztán mikor majd bebújik a szavazófülkébe, ki tudja, mire nem képes...:D
  Egyébként a nyugdíjas klub rendezvényein is mindig nagyon sokan vannak, öröm nézni!”
 • 26. Abrafax 2010. január 14. 13:09
  „"Majd jön a jobbik és rendet csinál" avagy pollitikusbünözés 2.0
  "Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöke.
  Novák Előd, ... mint mondta, nem ismerhet mindenkit, hiszen hatezer tagjuk van." Remélem, azért az óvári elnököt ismeri.
  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=593134
  "A férfi - cégének honlapja szerint - banki kapcsolatokkal hosszú évek óta foglalkozik ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel." Vagyis alkotó munkából él mint minden tisztességes nemzsidó, ugye...
  Bohócok!!!”
 • 25. csuzlis 2010. január 14. 13:08
  „Kedves Griffin!
  Tele volt az előadóterem, én ott voltam és "hemzsegés" helyett kultúráltan viselkedtek!
  Az előadás nagyon színvonalas volt!”
 • 24. Griffin 2010. január 14. 11:32
  „kíváncs lennék, hányan hemzsegtek a tegnapi rendezvényen...volt ott valaki, be tudna számolni? Mert szerintem a Margaréta nyugdíjasklub teadélutánján többen vannak egy-egy alkalommal.
  Egy néhány százalékos kispárt, mint ez itt, amelyik a városban 8 tagot bír felmutatni, építsen inkább jurtát, mint karácsony előtt, aztán ott magukban énkeljenek szép sámánénekeket, az gyógyítja lelket: D”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új egyesület a városi párbeszédért

Szövetség Mosonmagyaróvárért Egyesület néven alakult új szervezet a közelmúltban. A szövetséget a… Tovább olvasom