Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Békesség, tisztesség

A Fidesz mosonmagyaróvári vezetői sajtónyilatkozatban válaszoltak a pénteki számunkban megjelent, dr. Nagy Lajos jegyezte MSZP-felhívásra.
„ Mi, a megye 4. számú választókerületének Fidesz-tagjai és szimpatizánsai örömmel és megnyugvással fogadtuk a parlamenti pártok közös nyilatkozatát az erőszakos cselekedetek elítéléséről. Hiszen mi mindig is határozottan elítéltük az erőszak minden típusát. Mindig a demokrácia mellett voltunk, mindig elutasítottuk a diktatúra minden formáját. Jelenleg is a nyugalom és a demokrácia fenntartását támogatjuk. Köszönjük a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságnak azt a magas, európai színvonalú munkát, melyet a békés demonstrálók védelme érdekében kifejtenek.

Ám hangsúlyoznunk kell, hogy az országos demonstrációkat egy hazug ember váltotta ki, aki jelenleg is a mosonmagyaróvári MSZP-szervezet tagja. Ne engedje a mosonmagyaróvári MSZP, hogy az országos erkölcsi, morális katasztrófa, melyet az önök tagja okozott, továbbterjedjen a városra és környékére! Kezdeményezzék ennek a hazug embernek az általa megfertőzötteknek pártjuk soraiból történő kizárását, és a közéletből való visszahívását! Így dr. Nagy Lajos, az MSZP helyi elnöke is hitet tehetne az általa képviselt és többször hangoztatott magas szintű erkölcsi tartásról. Felkérjük továbbá az MSZP aktivistáit, hogy kerüljék a békés demonstrálók provokálását! A mosonmagyaróvári MSZP hívja vissza adatgyűjtéssel megbízott tagjait" – áll a Nagy István városi Fidesz-elnök és Széles Sándor megyei Fidesz-alelnök jegyezte sajtónyilatkozatban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városi kulturális kft.-t hoznának létre

A szabad demokraták markáns változtatást tartanak szükségesnek a város kulturális életében –… Tovább olvasom