Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Behatoló a régi kishatár épületében

Illegális behatolót fogtak a hegyeshalmi polgárőrök a nemrég önkormányzati tulajdonba került régi kishatár épületénél.

Minap a hegyeshalmi polgárőrök illegális behatolót fogtak a nemrég önkormányzati tulajdonba került régi kishatár épületénél. A K2 néven ismert ingatlanba az ablak benyomásával jutott be egy mosonmagyaróvári fiatalember.

Tóth Gyula, a polgárőr-egyesület elnökének elmondása szerint az egyedi riasztórendszer, amelyet a helyi polgárőrök telepítettek, a déli órákban jelzett riasztást. Ők ezt követően perceken belül megérkeztek. Látva, hogy az épület hátsó részén lévő üvegablak nyitva áll, értesítették a helyi rendőrséget. A rendőrök gyors kiérkezése után, az épületet körbevéve kezdték meg közösen annak átvizsgálását. A behatoló, észlelve a főbejárat felől érkezőket, egy hátsó ablakon próbált meg elmenekülni. Vesztére, mert az ablaknál várakozó T. Zoltán polgárőr elfogta a fiatalembert, akit a rendőröknek átadtak.– Az épület önkormányzati kézbe kerülése óta számos alkalommal történt rongálás, illetve illegális eltulajdonítás – jegyezte meg továbbá Tóth Gyula. Ezért az önkormányzat a helyi polgárőrök segítségével védi a szebb időket is látott épületkomplexumot.

Olvasóink írták

 • 9. idegen 2011. november 23. 20:43
  „Hát nem tudom Losba! Akiket én látok Hegyeshalomban,azok a fiatalok a koruknál fogva sem lehettek munkásőrők. Nem tudom te kikre gondolsz.”
 • 8. farao 2011. november 23. 15:01
  „Kedves Losba és Csumpika!
  Nem tudom, hogy ti mi alapján ítélkeztek, de én tapasztalatból mondhatom, hogy a hegyeshalmi polgárőrök nagyon jól működnek, és csupa pozitív dolgokat hallok róluk.
  Lehet, hogy más polgárőrök nem éppen azért vannak, amiért kellene, mint például nálunk a városban, de a hegyeseiket folyton dicsérik. Csak így tovább, mi támogatunk!”
 • 7. Csumpika 2011. november 22. 16:00
  „Losba! Én is így gondolom, ahogy Te, jónéhány általam ismert polgárőrből kiindulva!”
 • 6. INVEKTUS 2011. november 20. 20:25
  „zeder
  IGAZ”
 • 5. zeder 2011. november 19. 19:01
  „Kedves Losba!....
  Abban az egyben igazad van, hogy önkéntesek. Te mit teszel valójában a közösségért?
  Ők legalább próbálják a saját településüknek közbiztonságát erősíteni a szabadidejüket feláldozva.
  Megismétlem a kérdést: TE MIT TESZEL? Csak ülsz a szobádban, nézed a népbutító műsorokat a tévében, és leszólod azt amit nem értesz. <moderálva...>”
 • 4. Losba 2011. november 19. 13:00
  „..önkéntes munkásőrök, akik még rendőrnek sem jók..:)”
 • 3. senkialadár 2011. november 18. 08:11
  „de nagy jampi ez a polgárőr :) direkt elzavarta a zsarukat hogy egyedül tudjon pózolni a polgárőrautóba ami mellékesen megtévesztésig hasonlít egy rendőrautóra.”
 • 2. 01010 2011. november 17. 20:18
  „Miért nem használja a polgármesteri hivatal ha megkapta???
  Mi lesz a sorsuk ...TOVÁBB ROMLANAK MAJD :(”
 • 1. atenyek 2011. november 17. 13:01
  „A minap szó valójában néhány hetet jelent. De nem is ez a lényeg. De így már joggal teszi fel a kérdést az olvasó, hogy mi lett az ´elkövetővel´? Talán így már tudható....
  De addig is megválaszolom... így látatlanba is....
  Szerintem semmi különös. Nem az első alkalom volt... és ezután is folytatni fogja... Ez egy olyan sajátosan magyar "Never ending story". Az épületre és az elkövetőre nézve egyaránt...
  De nincs gond! Ezért szeretem ezt az országot! Így mindig van mit mesélni a csodálkozó külföldieknek.... :))) Hiába vannak sarkalatos´ törvényeink... :)
  Nekik nincsenek, csak be vannak tartva... Ennyi!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetvenezer látogatóra számítanak évente

Legalább évi 70 ezer látogatóval számolnak a Futura gazdaságos működtetéséhez. Tovább olvasom