Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Beatrice és főzőverseny a Városközpontiak napján

Mosonmagyaróvár - Több százan tomboltak pénteken este a Beatrice koncerten a Városközpontiak napján felállított rendezvénysátorban, ahol szombaton este a Moson Big Band koncertjét az Unisex lemezbemutató nagykoncertje, tűzijáték, utcabál a siófoki Blokk együttessel követi, este fél 11-től szerepel a sztárvendég, Solymos Tóni és zenekara.

Fergeteges BEATRICE koncert - Városközpontiak napja (fotók: Hprváth istván)


A szombat délelőtti főzőversenyen is sokan próbálták ki gasztronómiai tudásukat. A zsűri a legízletesebb ételnek járó első díjat a Kormos 12-18-as lakóközösségnek ítélte. Az első helyezettek eddig minden évben indultak a gasztronómiai vetélkedőn. A Horváth Béla és felesége, Stinner Lászlóné, Sottfried Gyuláné, Vadász Tivadarné és Gősiné Irénke minden versenyzőt „lefőzött" pincepörköltjével. A Majoroki Kör töltött káposztája is igen hamar elfogyott, őket második díjjal jutalmazták, míg a harmadik helyen a Garden Team Kanok Vadkanja elnevezésű eledele és a tiszalökiek slambuca osztozott meg.

Pénteken a Beatrice koncertjén többszázan tomboltak. Fotók: Kovács Péter


A rendezvényre meghívást kapott a Polgárok Tiszalökért Egyesület, melynek tagjaival a program szervezője, a Egyesület a Városközpontért szoros kapcsolatot ápol. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településről ezúttal tizenhatan látogattak el a Lajta parti városba.

Fotók: Mészely Réka


Szombat folyamán átadták a civil szervezet által meghirdetett virágosítási verseny díjait is. Idén hatvan nevezés volt a pályázatra, melynek keretében 11 ezer egynyári palántát osztottak ki a tavasz folyamán. A zsűri kilenc kiemelkedő alkotást díjazott: Gősi Rezsőnét, Brasits Lászlónét, Hidvégi Istvánnét, Szűcs Gyulánét, Harnisch Imrénét, a Károly u. 64-es társasházat, Csákiné Nusser Viktóriát, Molnár Tamást és Nagy Istvánnét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kertészet és kreativitás

Szemet gyönyörködtető termények, virágok. Évről évre mind többen kapnak kedvet, hogy bemutassák… Tovább olvasom