Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Babos Attila lett az SZFT új elnöke

Szerda délelőtti ülésén – Babos Attila személyében - új elnököt választott a Szigetköz-Felső-Duna mente Térségi Fejlesztési Tanács.
Erre azért volt szükség, mert a testület korábbi elnöke, Széles Sándor 2011. január 1-jétől a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal vezetését látja el, ezért szükségessé vált az új munkájával összeférhetetlen tevékenységek (így a Tanács elnöki és tagsági viszonyának) megszüntetése.

Az SZTF szerdai ülésén Széles Sándor lemondott az elnöki tisztről, a testület elnökének Babos Attila személyére tett javaslatot, akinek megválasztását a testület egyhangúan támogatta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat szóvivőjének tájékoztatás szerint javaslat született ugyanakkor a társelnöki tisztség létrehozására is, ehhez azonban a testület Szervezeti és Működési Szabályzatát módosítani szükséges, erre a következő ülésen kerülhet sor. A leköszönő elnök javaslatára, előzetesen, ún. „bizalmi szavazással" Majthényi Tamást jelölte a testület erre a tisztre, egyhangú szavazással.

Az ülésen elfogadták a Tanács 2011. évi költségvetését és jóváhagyták az éves munkatervet is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egyiptomi magyar régészeti kutatásokról

A Szépművészeti Múzeum kutatócsoportja 2008 óta folytat terepi régészeti kutatásokat az egyiptomi… Tovább olvasom