Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Az MTE 1904 új elnöke Kiss Zsolt

A múlt pénteki sikertelen közgyűlés után a tagok egyhangúlag két évre Kiss Zsoltot választották az MTE 1904 elnökévé.
Kiss Zsolt
Az ötvennégy egyesületi tag aláírásának okán újra összehívott szerdai MTE-közgyűlésre Tamási Gábor, a megyei labdarúgó-szövetség főtitkára is ellátogatott Mosonmagyaróvárra. A rendezvény levezető elnöke most Kun László, a klub ügyvivője volt.

Az MTE 1904 148 tagjából mindössze 71-en voltak jelen, így az ötven százalékot sem érték el. Ezért rövid szünet után megismételt tisztújítást tartottak, ezután a szavazásnál már nem számított a jelenlévők létszáma. Az újrakezdéskor elsőként az elnök személyére vártak felvetéseket. Kiss Sándor ekkor Kiss Zsoltot javasolta a vezetői pozícióba, aki most vállalta is a felkérést. A nyílt szavazáson egyhangúlag választották meg a klub élére. Ezt követően a vezetőségi tagok választása következett: Vajthó Zoltán és Tóth István mellé az utánpótlás-szakosztályt Cséfalvay Attila testnevelő tanár képviseli az elnökségben.

Ide választották még Nagy István mosonmagyaróvári alpolgármestert, dr. Jakabházy Györgyöt és Dankó Mihályt. Jakabházy megválasztásával a fegyelmi bizottság elnöki széke megüresedett, az új vezetőről a klub éves közgyűlésén kell majd dönteni. Az egyesület elnökségének megbízatása 2009. április 13-ig szól. Kiss Zsolt elnök a közgyűlés előtt annyit mondott: közös munkával előbbre léphet a klub, s nem kell a megszűnés gondolatával foglalkozni. A fejlődéshez az önkormányzat segítsége mellett a vezetőségnek is sok tennivalója lesz.

– Remélem, jó kis csapat alakul ki a Wittmann parkban – mondta.
A közgyűlésen pénzről nem esett szó, így azt sem tudni, az új elnök befektetőket és pénzt is hoz-e majd az egyesületnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túzokvédelem a határszélen

A túzok Szlovákia legveszélyeztetettebb madara. Az országban már csak egy helyen fordul elő… Tovább olvasom