Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Az MSZP szerint korrekt volt a szakértők vizsgálata

A Futura-sikerdíjjal kapcsolatban hozott testületi döntésről sajtótájékoztatón fejtette ki véleményét a Magyar Szocialista Párt helyi elnöke, önkormányzati képviselője pénteken.
Kovács Tamás tegnap sajtótájékoztatón kifejtette: a Futura-sikerdíj ügyében létrehozott vizsgálóbizottság összetétele korrekt volt, hiszen több ellenzéki képviselő is részt vett abban.

A vizsgálatot precíznek és alaposnak nevezte a szocialista képviselő, ám mint mondta, továbbra is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, így végső következtetéseket csak a rendőrségi vagy ügyészségi nyomozás lezárta után lehet tenni.

Kovács Tamás hozzátette: a bizottság által feltárt szerződések összesen több mint százmilliós kötelezettségvállalást jelentenek, aminek teljesítése nagyon nehéz helyzetbe hozza a várost.

Olvasóink írták

 • 5. pancser 2012. július 03. 09:04
  „Egyesek itt össze-vissza hordanak mindent, pedig a dolog egyszerű, az előző polgármestert a hatalom megszédítette, erre több jel is mutatott, nem akarom itt citálni az ide ne tartozó magán dolgokat, de sajnos a munkával sem volt más a helyzet. Megszédült, ezért történtek a dolgok, amit most kifogásolnak és feljelentést tettek. Emberi oldalról nagyon sajnálom, hogy egy egyébként egy rendes embert mivé tesz a hatalom, ami a jelek szerint nem volt neki való!”
 • 4. kocsoggorog 2012. július 03. 08:56
  „Ambar, hát nem érted? A fidesz frakció tényleg azt tehet amit akar, ha látja a szerződéseket. De amit a Szabó Miklós egy félhomályos irodában aláír, azt nem látja. Nem véletlenül ügyelt arra Szabó Miklós, hogy ne kerüljön "illetéktelen" kezekbe a szerződése.
  Nem emlékszem olyanra, hogy olyan nagyon jó munkakapcsolatról nyilatkozott volna Nagy István akkori alpolgi. A vége felé már mert utalni arra, hogy igazából a kulimunka nagy részét rányomták. Nem véletlen, hogy egymás ellen elindultak két éve.”
 • 3. lampi 2012. július 02. 20:26
  „Az egészben az a szép, hogy az "embertelen" blogger személyesen érintett az ügyben. Egészen közvetlenül.”
 • 2. Ambar 2012. július 02. 17:42
  „El nem hiszem hogy az akkori polgármester a helyettesével nem beszélte meg ilyen horderejű aláírást ,ha netán a testülettel ezt nem tette meg.Hiszen mindig azt hirdették milyen remekül dolgoznak együtt .Akkor ő vajon miért nem mondta de ehhez kell a testület ,vagy mondta és utána hallgatott.Miért nem tett feljelentést! A fidesz frakció azt tehetett amit akart olyan többségben volt! S ha most más a polgármester?!Szóval van felelőssége neki is, ha igaz a szabálytalanság!”
 • 1. embertelen 2012. június 30. 14:21
  „Az mszp ezzel asszisztál a fidesz belharcához. Az igazi célpont nem Szabó Miklós akori polgármester, hanem az akkori alpolgármester, a jelenlegi fideszes polgármester Nagy István, csak ő még nem látja, hogy fúrja őt a jelenlegi alpolgármester, aki minden bizonnyal a következő polgármester lesz!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondtak az igazgatók

Két intézmény igazgatója lemondott vezetői beosztásáról. A távozók helyére az eddigi… Tovább olvasom