Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Az eső ellenére is fesztiváloztak

Az esős idő ellenére sem maradt el a hétvégi Szigetköz ízei, Vármegyei borai Fesztivál a Várárokban, ahol megválasztották a Vármegye Szépét és Vármegye Hangját.
Komoly dilemma elé állította az időjárás a hétvégi Szigetköz ízei, Vármegyei borai Fesztivál szervezőit. Csalló Gábor főszervező szerint felmerült olyan forgatókönyv is, hogy a pénteki program marad a régi, a szombati és vasárnapi viszont erre a hétvégére tolódik. Ám miután kiderült, most is viharos időjárás várható, ezért nem fújták le a programot.

– A fesztivál első napján még kitartott mellettünk az időjárás. A szombat végét azonban már elmosta az eső, hamarabb zártuk a rendezvényt. A vasárnap nagy csalódás, hiszen a hol eleredő, hol szünetelő eső annyira elriasztotta a közönséget, hogy fellépőink előadását már csak néhányan nézték végig – összegzett Csalló Gábor, aki szerint néhány apró program maradt el csupán a barátságtalan időjárás miatt és néhány árus is visszamondta a kitelepülést. Ugyanakkor megerősítette: jövőre is lesz fesztivál!

Jól debütált a QR-kódos szavazás is, mellyel mintegy ezernyolcszáz szavazat érkezett a rendezvényre és a termékekre.

Szépek és jó hangúakA Vármegye Szépe versenyen a 6–12 évesek között Nagy Alexia Kiara, a 12–16 évesek között Simon Lilien emelkedett ki szépségével, míg a 16–28 évesek versenyéből Jankovits Ramóna került ki győztesen. A közönségdíjas Nagy Alexia Kiarának, Bokodi Lilinek és Jankovits Ramónának (újból) szólt a taps. Kiderült az is, kié a Vármegye Hangja: Rode Attila utasította maga mögé Somogyi Andreát és Hegedűs Borit. A közönségdíjas Simonffy Péter lett.

A Vármegye Hangja 2014-ben Rode Attila lett.
A Vármegye Hangja 2014-ben Rode Attila lett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villanyoszlopnak ütközött, majd árokba borult egy autó Ásványrárón

Az árokba borult és a tetején állt meg egy személygépkocsi Ásványrárón, a Rákóczi utcában. Tovább olvasom