Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Az ÁNTSZ nem takarított

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat semmiféle segítséget nem adott a hétfő hajnali mosonmagyaróvári lépcsőházi tragédia helyszínének fertőtlenítésében. A lakók azt állítják, végül maguknak kellett letakarítaniuk a helyszínt.
Több felháborodott lakó kereste meg szerkesztőségünket tegnap abból a mosonmagyaróvári lépcsőházból, ahol hétfőn hajnalban egy szerencsétlen baleset következtében egy férfi életét vesztette. A lakók az eset kapcsán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) közreműködését kifogásolják. Mint mondták, a megdöbbentő látványt nyújtó helyszínt a rendőrség őrizte az ÁNTSZ szakemberei- nek kiérkezéséig, akik fertőtlenítették volna a területet.

Az egészségügyiek meg is érkeztek, megnézték a helyszínt, majd közölték: az elhunyt férfi nem szenvedett semmiféle fertőző betegségben, így nekik nincs tennivalójuk az ügyben. Nem adtak felvilágosítást azzal kapcsolatban, hogy milyen szerrel lehet letakarítani a lépcsőket, csupán egy takarítócég telefonszámát adták meg. Miután az ajánlott cég nem tudta elvállalni, több hasonló társaságot is megkerestek a lakók, ám senki sem fogadta el a megbízást. Végül az egyik cég segített annyiban, hogy fertőtlenítőszert hozott. A takarítást azonban a lépcsőház lakói végezték el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ajtó üvege vágta el a nyakát

Szerencsétlen baleset miatt vesztette életét egy 42 éves férfi hétfőn hajnalban saját lakásának… Tovább olvasom