Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Az Alfa Romeo sofőrje is ittasan vezetett Mosonmagyaróváron

Továbbá nyolc másik autóst is előállítottak a hétvégén a rendőrök, mert pozitív értéket mutatott a szonda.


A győri rendőrök június 21-én 23 óra 10 perckor észlelték, hogy Győrben, a Szigethy A. úton anyagi káros baleset történt. Az egyenruhások a balesetben okozójával szondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért a rendőrök a 47 éves helyi férfit mintavételre előállították.

Szintén ittasság miatt állították elő azt az 54 éves lébényi férfit, akit június 22-én 1 órakor Győrben, az 1-es számú főúton ellenőriztek a győri közlekedési járőrök. A rendőrök a férfivel szondát fújattak, melynek eredményez pozitív lett.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai június 22-én 4 óra 26 perckor a 821-es számú főúton ellenőriztek egy 54 éves győri gépkocsivezetőt. A rendőrök a sofőrrel szondát fújattak, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A győri járőrök június 22-én 4 óra 28 perckor Győrben, a Petőfi-téren ellenőriztek egy Mazda típusú gépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások a 22 éves fiúval szemben alkoholszondát alkalmaztak, melynek eredménye pozitív lett. A rendőrök a fiatalembert mintavételre előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai június 21-én 20 óra 50 perckor egy 49 éves kecskeméti férfit állítottak elő mintavételre, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfi a lipóti termálfürdő parkolójában okozott anyagi káros balesetet.

Ugyancsak ittasan közlekedett egy 36 éves kimlei férfi, akit június 22-én 10 óra 35 perckor ellenőriztek a rendőrök gépkocsijának vezetésekor. A férfivel szondát fújattak, majd pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

A mosonmagyaróvári rendőrök június 22-én 10 óra 40 perckor ellenőriztek egy VW típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. Az egyenruhások a 29 éves mosonmagyaróvári lakossal szondát fújattak, majd pozitív értéke miatt mintavételre előállították.

A mosonmagyaróvári járőrök június 22-én 11 óra 39 perckor Mosonmagyaróvár belterületén ellenőriztek egy Alfa Romeo személygépkocsit és annak sofőrjét. A rendőrök a 31 éves győri férfivel szondát fújattak, melynek eredménye pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

A soproni egyenruhások június 21-én 21 órakor Sopron belterületén ellenőriztek egy Nissan típusú személygépkocsit. A 45 éves soproni járművezetővel a rendőrök szondát fújattak, majd pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapunyitogató Darnózselin

A Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett Kapunyitogató kulturális esemény sorozat egyik… Tovább olvasom