Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Az aktív turizmus többeket vonzhat a Szigetközbe

Nemrég Pozsonyban és Bécsben népszerűsítette Mosonmagyaróvár és környéke turisztikai lehetőségeit a Szigetköz Turizmusáért Egyesület. A látogatókat elsősorban az aktív turizmus vonzhatja vidékünkre.
Az elmúlt hetekben az osztrák és szlovák fővárosban mutatták be a Szigetközt, a közeljövőben pedig Budapesten ajánlanák a környék kínálatát.

– Január 15. és 18. között Bécsben rendezték meg a Ferien turisztikai kiállítást. Mosonmagyaróvár és a Szigetköz képviseletében külön standon mutatkozott be a Tourinform-iroda, a Futura, valamint az Aqua Hotel Thermal. A tavalyi évhez hasonlóan sokan érdeklődtek elsősorban a termálfürdők, szálláslehetőségek felől, viszont egyre többen kértek információt az aktív turizmusról, ezen belül főként a kerékpározási lehetőségekről – hangsúlyozta érdeklődésünkre Horváth Balázs, a mosonmagyaróvári Tourinform-iroda vezetője.

Horváth Balázs: Többen kértek információt az aktív turizmusról.
Horváth Balázs: Többen kértek információt az aktív turizmusról.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Magyar Turizmus Zrt. központi standján mutatkozott be Mosonmagyaróvár és a Szigetköz, a Szigetköz Turizmusáért Egyesület (www.szigetkozportal.hu) képviseletében egy pozsonyi turisztikai kiállításon a hónap elején. Az irodavezető szerint a nagyszámú látogatóközönség a szlovák fővárosban is az aktív turisztikai lehetőségek, termálfürdők és wellnesslehetőségek iránt érdeklődött.

A Szigetköz Turizmusáért Egyesület a közeljövőben az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett budapesti rendezvényre és a szintén fővárosi Utazás kiállításra is elviszi környékünk jó hírét. Március közepén pedig Pozsonyba készülnek a Wine & Spa rendezvényre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országosan is kiemelkedő a helyi Rotary munkája

A humanitárius világszervezet hazánkban 49 klubot működtet, ebből hatot megyénkben. Tovább olvasom