Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Az adományok javát az iskolának ajánlották

Az adományok java részét az Éltes-iskolának ajánlották fel – reagált a ˝Jó szándék után rossz szájíz˝ címmel megjelent állításokra az augusztus 14-i jótékonysági koncert szervezője, Donyec Margaréta.

A Flesch-központban a mosonmagyaróvári Kopf Ádám és az Éltes-iskola javára szervezett jótékonysági koncerttel már több alkalommal is foglalkoztunk. Donyec Margaréta, a program szervezője is elmondta véleményét a ˝Jó szándék után rossz szájíz˝ című cikkben megjelent állításokkal kapcsolatban.

– Egy Magyar utcai üzlet üvegajtaján akadt meg a szemem Kopf Ádám családjának kérésén, melyben támogatókat kerestek a sérült fiú gyógykezelésének támogatására. Azon gondolkodtam, hogyan is tudnék segíteni. Mivel se cím, se teljes név nem szerepel a plakáton, megkerestem a számlaszámhoz tartozó pénzintézetet, ahol készségesen tájékoztattak. Felhívtam az anyukát, aki nagyon örült, mikor egy jótékonysági koncertet helyeztem kilátásba és kifejtette, mint ahogy a hirdetésben is szerepel, hogy ő bármilyen kis összegnek nagyon örülne és köszönettel fogadná – kezdi a történet ecsetelését a jótékonysági műsor rendezője. Majd hozzátette: az alapítványi számlaszámra befolyt összeget nem én osztottam el. Az adományok nagyobb része szervezetektől érkezett és az Éltes-iskola gyógyászati segédeszköz beszerzésére szól. Ez célzott támogatás, amit másra nem fordíthatok. Az Ádám részére befolyt 70.000 forintos támogatáson – amit a Pető Intézetnek utalunk át – kívül még közel tízezer forint érkezett, amit a család megkap tárgyi formában.

A szervező szerint még ezenkívül is ajánlottak fel Ádámnak közvetlen anyagi segítséget, sőt, az adakozók még a gyerek bankszámlájára is helyezhettek el támogatást.

– A két légterápiás készülék pedig valóban 28 ezer forinttal többe kerül, mint az eredetileg tervezett gyógylámpa, de hála az adományozóknak ezt is meg tudtuk oldani – hangsúlyozta továbbá Donyec Margaréta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Pap János: Aktív szerepvállalást

Mosonmagyaróvár - ˝Hívtak, jöttem˝ – röviden így foglalta össze az októberi választásokon való… Tovább olvasom