Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Átszakították a vezetéket

Az elszakított csőből azonnal süvítve ömleni kezdett a földgáz a rendkívül forgalmas csomópontban.

Egy eltépett gázvezeték okozott riadalmat tegnap délelőtt Mosonmagyaróváron, a Régi vámház téren. A veszélyt a tűzoltók gyorsan elhárították, ám a szomszédos Bolyai-iskolát rövid időre ki kellett üríteni.
A mosonmagyaróvári Karolina Kórház Régi vámház téren lévő egykori gazdasági épületének bontásán dolgoztak tegnap délelőtt a munkások, amikor egy markológép tereprendezés közben véletlenül átvágta a bekötő gázvezetéket.

Az elszakított csőből azonnal süvítve ömleni kezdett a földgáz a rendkívül forgalmas csomópontban.

A kiérkező rendőrök azonnal lezárták a környező utcákat a forgalom elől és megkezdték a szomszédos Bolyai-iskola teljes kiürítését. A tűzoltóknak rövid idő alatt sikerült feszítő-vágó berendezéssel elszorítaniuk az átvágott vezetéket, így megszüntetni a gázömlést, majd átadták a helyszínt a gázművek szakembereinek. Alig egy óra elteltével az iskolában is folytatódhatott a tanítás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óvodák: kevés pénz jut a drága fejlesztő játékokra

Reneszánszát éli az óvodákban a társadalmi munka: az anyukák és az apukák amiben tudnak, támogatást nyújtanak az óvodáknak. Ki a festést vállalja magára, ki barkácsol, mások használt játékokat visznek az intézményekbe, vagy csak egyszerűen pénzbeli segítséget nyújtanak az eszközfejlesztésekhez, melyekre bizony nagy szükség van. Tovább olvasom