Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Árvay István a Fidesz polgármesterjelöltje

A Fidesz Mosonmagyaróváron dr. Árvay István ügyvédet, a Lakásbérlők és Tulajdonosok Egyesülete önkormányzati képviselőjét indítja polgármesterjelöltként.
Dr. Pap János, a Fidesz helyi elnöke sajtótájékoztatón jelentette be tegnap: dr. Árvay István száll ringbe Fidesz-színekben a polgármesteri székért. A pártelnök elmondta: az előkészítő rész utolsó állomásához érkeztek, s összegyűjtötték maguk köré azokat az erőket (FKGP, Fidelitas, Polgári Védegylet), melyek támogatásával sikeresek lehetnek az önkormányzati választásokon. Céljuk, hogy a várost jobb irányba vezethessék. Képviselő-jelölti listájuk még nem végleges, s a programjuk megalkotása is most folyik.
dr. Árvay István
Dr. Árvay István bemutatkozása után vázolta politikai elképzeléseit. – A Fidesz olyan programmal fog kiállni a lakosság elé, amely szerződésként is értelmezhető. Ezt számon lehet majd rajtunk kérni. Előzetesen annyi elmondható erről a programról: költségvetési szemléletű gazdaságpolitikai elképzelések várhatók. Eszerint a város költségvetési fejezeteihez a saját elképzeléseinket szeretnénk hozzátenni. Megítélésünk szerint ugyanis Mosonmagyaróvár rövid idő alatt jó hatszázmilliós hiányt „produkált" , s ebből a jelenlegi vezetés mellett nem látjuk a kiutat. Bevételi oldalon 300 milliós többletre, kiadási oldalon pedig ugyanennyi megtakarításra lenne szükség. A másik variáció szerint csak a bevételekkel küszöbölnénk ki a hiányokat. Ebben az esetben lakásépítési program, vállalkozók csalogatása, gazdasági társaságok párhuzamosságának megszüntetése lenne a fő célunk. Az elszalasztott lehetőségeket vissza kell hozni a Lajta partjára – mondta dr. Árvay István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszaforgatták az idő kerekét

A Mosonmagyaróvári Várjátékok résztvevői a középkort hozták vissza egy napra a Lajta-parti városba.… Tovább olvasom