Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Árokba hajtott Halászinál majd elhagyta a helyszínt a vélhetően ittas sofőr - fotók

Vélhetően ittassága miatt nem tudta bevenni autójával a kanyart egy férfi vasárnap délután Halászinál.
Vélhetően ittassága miatt nem tudta bevenni autójával a kanyart egy férfi vasárnap délután Halászinál.Az Opel Astra Mosonmagyaróvár felől tartott Halászira, amikor a híd előtti balos kanyarban kisodródott és az út menti fák közé csapódott.Csak néhány méterrel kerülte el az ott lévő kerékpáros pihenőt, ahol akkor éppen többen is tartózkodtak. A baleset után a sofőr kiszállt a kocsiból, majd elsietett a helyszínről.Nem sokkal később a rendőrök megtalálták a fiatalembert, akinél felmerült az ittasság gyanúja, ezért vérvételre előállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


Olvasóink írták

29 hozzászólás
12
 • 29. janesz67 2013. április 30. 17:02
  „Anonim, nem te voltál a sofőr? Mert nagyon véded.”
 • 28. gonzo 2013. április 29. 20:21
  „26.pancser,ezt elnézted,25 An0nim77 csak anonim7-et zrikálta.:)

  24 anonim,bár nem vagyok vallásos,azért a sztori néhány részletét ismerem.Tudom,hogy Jézus(a sztori szerint)mikor és mire mondta az általam/általad említett szavait.A házasságtörést ne hasonlítsuk a haverod esetleges tömeggyilkosságához,erre próbáltam felhívni a figyelmed.
  Míg a házasságtörésre lehet elfogadható indok szerintem a barátocskád részeg vezetéseére semmiképp.Ezt én így látom.Ilyen jogon mondok ítéletet,ahogy a társadalom épeszű része is velem együtt.A részegen vezetők,meg az őket védők nem tartoznak közénk.

  Ha nem ismerősödről lenne szó,lehet,hogy te is másképp látnád.Bár,ahogy pancser is írta nagyon jól látva-bizonyos körökben a részeg vezetés egyfajta magyar virtus és a buggyant hasonszőrűek között elismerés jár érte.”
 • 27. abszurdisztán 2013. április 29. 19:14
  „Úgy látom, Óvár mindig színjózan.”
 • 26. pancser 2013. április 29. 17:23
  „25. An0nim77 2013.04.29. 16:45
  Egyértelmű a mosdatás, tudod van ott néhány ember aki úgy gondolja aki nem issza le magát az nem is férfi. Különleges társadalom az övék, inni kell és kész. Ezeket az embereket sem Halásziban sem máshol nem becsülöm. 2 km a város és a falu közötti távolság de ittasság miatt elég rendesen van ott baleset a halászi iszákosok jóvoltából!”
 • 25. An0nim77 2013. április 29. 16:45
  „#23 Szerintem abszolút nem baj ha a kedves barátom egy komplett óvodáscsoportot letarol. Majd elintézi egy bocsánatkéréssel, meg azzal, hogy minden ember hibázhat.....:)”
 • 24. Anonim7 2013. április 29. 15:10
  „gonzo !

  milyen jogon modassz ítéletet ?????
  legalább olvass utána "mire mondta" Jézus mert ezek szerint ezt te nem tudod ,érdemes hidd el ,sok újat tanulsz a bűn fogalmáról ugyanis az nem RELATÍV..../az én szememben bűn a másik szerint nem /
  a "sztorit "meg majd az életted végén látod bizonyítani ,csak nehogy késő legyen .....csak rajtad múlik de meggyőzni nem akarlak, mindenki azt hisz el amit akar !
  Azt próbálom a tudtodra adni hogy nem akar a felelőség alól kibújni, megkapja azt a büntetést ami jár érte de neked nincs jogod elítélni mert te ugyan olyan esendő vagy mint bármelyikünk és adott helyzetben nem tudhatod te hogy viselkedsz .Most józanul -higgadtan nagyon okos és "bölcs" vagy !
  Azt a jogot meg hagyd meg nekem légyszíves hogy eldönthessem mit is gondolok és ne te írd le helyettem HIBÁSAN !
  köszi”
 • 23. pancser 2013. április 29. 14:05
  „20. Anonim7 2013.04.29. 11:22
  Nem lehet elítélni? Hogyne lehetne, súlyosan sértette az szabályokat, másokat veszélyeztetett. Lehet hogy a köreidben ez teljesen normális, néhányan annyira isznak abban a faluban, hogy a hanyi gödény nem többet. Nem ez első eset, hogy iszákos halásziak azon a rövid úton galibát csinálnak. Aki iszik potenciális gyilkos ha kocsiba ül. A halásziak többsége tudja hol a határ, sajnos ismerek néhányat akik nem!”
 • 22. babyangyal 2013. április 29. 13:58
  „Rossz döntés volt ,hogy ittasan vezetett gondolom tanult belőle és soha többé nem ül ittasan a volán mögé !!! Szerintem bár gond az ittas vezetés az még nagyobb mikor józanul nem tud a sok felnőtt közlekedni mert neki pls audi.ja van na az a gond a városban és a környező falukban!!!”
 • 21. gonzo 2013. április 29. 12:11
  „20.Anonim,azért engedd meg,hogy legyen olyan,aki továbbgondol bizonyos dolgokat,számol az ESETLEGES következményekkel is,és nem rendez le egy ilyen helyzetet olyan egyszerűen mint te,bár nálad nyilván erős érzelmi okai is vannak a reakciónak,tehát kérdésem továbbra is az:ha a kedves mentegetett ismerősöd letarol pár embert,akkor is jössz a jézusi tanítással?Akkor is jössz azzal,hogy istenem ,hibázott,NAGYOT,de az vesse rá az első követ aki sosem hibázik?NAGYON FONTOS,ezt vésd azért eszedbe:NEM A BARÁTODON MÚLT,HOGY ENNYIVEL MEGÚSZTA,ill. hogy atöbbi közlekedő ennyivel megúszta.

  Jézus tudtommal azért járt el úgy ahogy eljárt(ha igaz a sztori)mert egy kis bűnt,ami adott esetben nem is bűn,toroltak volna meg az emberek maximális büntetéssel,úgyhogy a barátod esetében ez a példa nem helytálló.

  No,de:megválaszolom helyetted a kérdést.Ha következetes vagy,ha követed az általad felállított gondolatmenetet,akkor is mentegetnéd.Na ez az amit általában nem tudunk elfogadni.

  Még annyi:természetesen nincs a fejem felett glória,én is bűnözök néha,lehet,hogy mások szemében gyakran,de hadd tehessek különbséget bűn és bűn között,mondjuk hadd ítéljem el maximálisan azt,aki a bűnével veszélyezteti az életemet.Köszönöm.”
 • 20. Anonim7 2013. április 29. 11:22
  „Gonzo !
  most arról beszélsz mi lett volna ha !
  Tudtommal azért nem lehet elítélni senkit hogy mi lett volna ha ....
  MEGNEM TÖRTÉNT dolgokat meg LE SE ÍRJ mert még valaki félreértelmezi !
  gondolom te is ismered a mondást ha nagyanyámnak áramszedője lett volna akkor én most pesten lennék villamos...
  mégegyszer leírom hátha végre magadba nézel te is "Az vesse rá az első követ aki közületek büntelen "
  csak azt ne mond hogy a te fejed fölött glória van, te nem hibáztál még életedben soha ,te mindig bőlcsen döntesz !
  Ezt is mégegyszer leírom hibázott egy NAGYOT! ezért feszítsétek meg rögtön a S.bucit meg engedjétek szabadon
  itt ezek a hírek, csak a mocskolódás, kit hogy lehet sárbatiporni....”
 • 19. bellotto 2013. április 29. 11:19
  „Aki védi, mellé zárnám örökre, véletlenül inni nem lehet, utána vezetni sem. Nincs felmentés és nincs bizonyos körülmény. Töketlen szabályozás és rendőrség van. Sajnos nem csak az IQ hiányos emberek vezetnek részegen, drogosan: Neveket nem írok, minek. (ügyvédek,orvosok, sportolók,színészek stb).Nekik kellene példát mutatni.Valaki egy esetet írjon hogy példás, visszatartó erejű büntetést kapott bármelyik csavargó.”
 • 18. Mankapunka 2013. április 29. 11:17
  „Polgárőr úr!!! Nem esett le, miért írtam? Vagy már eme szolgálathoz nem kell semmi végzettség?”
 • 17. gonzo 2013. április 29. 10:06
  „16.Anonim,mondd már el,ha tudsz valami olyat,ami valamelyest felmentené az ismerősödet.Hallgatunk.Mert per pillanat mi csak azt tudjuk,hogy bemákolt az ember,így vezetett,szerencsére nem ölt meg senkit-persze ez nem rajta múlt,mint a mellékelt ábra mutatja.Engedd már meg,hogy az információk ismeretében maximálisan elítéljük.

  Ha teszem azt most arról olvasunk itt,hogy miközben alkoholtól bódultan tolta neki,a kanyarban kisodródva letarolt egy fél óvodás csoportot 5 halottat hátrahagyva-nos akkor is megállna a mentegetésed?”
 • 16. Anonim7 2013. április 29. 09:10
  „Kedves gkw !
  Írtam már előzőleg nem tudhatod mit hoz az élet ,ezt SOHA NE FELEDD ,ez nem pont az alkohol, lehet ez más hiba is amire a legmerészebb álmodban sem gondolnál !És azt is írtam hogy HIBÁZOTT EZT SENKI SEM TAGADJA és NINCS IS RÁ MENTSÉG EZ IS EGYÉRTELMŰ !
  Majd ha túlélsz egy hasonló NAGY HIBÁT akkor majd jusson eszedbe az ítélkezésed is !
  Köszi !”
 • 15. gkw 2013. április 29. 08:52
  „Kedves Anonim7!Hát nem is tudom ki a bölcs és okoskodó a hozzászólásodat olvasva!De ha neked vagy a családodba tenne kárt az ehez hasonló alak akkor majd nem lennél ilyen okos és bölcs!Bár nagyon érdekelne ugyan miért véded azt az alakot?Még annyit hogy az élet engem biztos hogy nem fog ilye helyzetbe hozni mert van annyi eszem hogy részegen nem fogok autót vezetni!”
 • 14. Hyppolit 2013. április 29. 08:43
  „Minden T U D A T O S A N elkövetett szabálytalanságért örökre el kellene venni a jogosítványt,. Az ittas vezetés is ilyen. Az, hogy nem történt a fenti esetből tragédia, hatalmas szerencse. Magas IQ-val rendelkező egyén lehetett...”
 • 13. pancser 2013. április 29. 08:33
  „12. Anonim7 2013.04.29. 08:14
  Nem szabad más halálát kívánni ebben igazad van, de mások életét veszélyeztetni sokkal súlyosabb dolog. A helytelen kívánságból nem lesz halál, de az az ittas vezetésből könnyen lehet, sőt ez esetben is lehetett volna több is. Az esetleg nem zavar, hogy védenced egy ártatlan családapát, anyát, nagymamát, kisbabát veszélyeztetett?
  Halásziban egyes körökben inni szinte kötelező, sőt vezetni is, igaz nem ott ahol az értelem tombol. Az ittas vezetés nem meggondolatlanság, hanem tudatos, néhány haveri körben bátor cselekedet. Remélem az óvári rendőrök begyűjtenek a jövőben néhány jogosítványt!”
 • 12. Anonim7 2013. április 29. 08:14
  „Kedves gkw !
  Örülök hogy ilyen bölcs és okos hozzászólást intéztél !
  Mielött még pálcát törsz valaki felett légyszíves szállj magadba és gondolkozz !
  "Ne ítélj hogy ne ítéltess"
  Nem vagy Te sem a JóIsten sem senki akinek joga van ítélkezni más ember felett az meg egyszerűen UNDORÍTÓ hogy valakinek a halálát kívánod! Te akkor mennyivel vagy különb !?
  Hál Istennek nem történt emberi sérülés és nem akarja kivonni magát az illető a büntetés alól, viseli a következményeket és a büntetést is ! HIBÁZOTT EZT SENKI SEM TAGADJA és NINCS IS RÁ MENTSÉG EZ IS EGYÉRTELMŰ ! "Az vesse rá az első követ aki közületek büntelen "

  De jusson eszetekbe amikor majd amikor az élet esetleg titeket is ilyen helyzet elé állít mint az illetőt ,hogy tudtok-e ép ésszel gondolkozni és helyesen cselekedni mert elöttetek már itt az INTŐ PÉLDA hogy ez NEM helyes !
  Légyszíves az undorító hozzászólásokat tartsátok meg magatoknak !
  Köszönöm !”
 • 11. hümm 2013. április 29. 07:11
  „Halászin dívik az ittas vezetés, és a balesetokozás részegen. Valóban igaz, ha balesetet csináltál, és elmentél onnan utólag nehezen bizonyítható, ki vezette a kocsit.”
 • 10. akela4 2013. április 29. 03:57
  „Ha saját lábán ment el, nem is volt nagyon részeg!”
29 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén megnyithat a Szigetköz Múzeum

Tovább olvasom