Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Arculatépítő Karolina

Mosonmagyaróvár - Részben felújították és új arculatot is kapott a Karolina Kórház rendelőintézete. A város egészségügyi bizottsága pedig kommunikációs programmal segítette az intézményt.

A Karolina Kórház kommunikációs programjáról dr. Nagy István alpolgármester és dr. Szalai Zsuzsanna bizottsági elnök számolt be. Elmondták: ezerötszáz példányban elkészült egy információs kiadvány a kórházról és a rendelőintézetről fontos tudnivalókkal, a szakrendelések pontos elérhetőségeivel. Ehhez a háziorvosi rendelőkben és a közintézményekben lehet majd hozzájutni.

A közelmúltban készült el a rendelőintézet és a kórház közti átvezető folyosó, illetve a rendelő földszintjének felújítása. Új információs táblák és az ajtókra egységes kiírások készültek. Minden szakrendelő mellé került egy-egy parafa hirdetőtábla, hogy a fontos, betegeket érintő feliratok ne az ajtókon legyenek. A kórházban több információs táblát helyeztek ki, minden dolgozójuk egységes névkitűzőt kapott.

Rendelőintézet: A földszintet felújították és új információs táblákat is kihelyeztek.
Rendelőintézet: A földszintet felújították és új információs táblákat is kihelyeztek.


Fontos változás, hogy a kórház honlapja is új tartalommal bővült. Az egyes osztályokon, szakrendeléseken keresztül tájékoztatókat tölthetnek le az érdeklődők bizonyos műtétekről, betegségekről, szűrésekről és szolgáltatásokról. A program keretében rendezték az Egészségügyi Agorát is, aminek eredménye egy lista az osztályok igényeivel (Kisalföld, 2008. december 9.). Erre már meg is érkeztek az első tárgyiasult felajánlások. A minap adtak át például a Lions Club felajánlásában tíz televíziót a belgyógyászaton és a krónikus osztályon.

A kommunikációs program keretében három, egyenként háromórás tréninget is szerveztek dolgozóiknak a stresszoldásról és a szakmai kiégésről.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden napra jut elfogás a határnál

Hegyeshalom - A folyamatos ellenőrzés megszűnésével jóval nehezebbé vált az éppen egy éve már belső,… Tovább olvasom