Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 21°C | 31°C Még több cikk.

Angolversenyt rendeztek a Fekete-iskolában

A Mosonmagyaróvári Fekete István Általános Iskola immár nyolcadszor szervezte meg területi angol nyelvű vers- és prózamondó versenyét.
Nemcsak Mosonmagyaróvár, hanem a környező települések, Jánossomorja, Lipót diákjai is rendszeres résztvevői a rendezvénynek, amelyen a napokban 6 iskola 69 diákja vett részt 3–6. osztályig. Az előadásokat évfolyamonként, tehát 4 kategóriában értékelték a zsűri tagjai.

A fő szempont az előadó képesség, a kiejtés és a szövegválasztás volt. A harmadikosok közül az első Sághi-Takács Boglárka lett a Bolyai János Általános Iskolából, felkészítő tanára Porc Aliz.

A 4. osztályban a piarista iskolás Szabó Márton nyerte a versenyt, az ő felkészítő tanára Magyarné Szakály Gabriella, míg különdíjat a bolyais Vizsi Dorina kapott.

5. évfolyamon az első helyezett Erős Réka lett, aki a piarista általános iskola tanulója, felkészítő tanára Magyarné Szakály Gabriella. Különdíjat Kocsis Gergő, a Fekete István Általános Iskola tanulója kapott. 6. osztályban a halleros Sándor Vivien nyert, felkészítő tanára Nagy Erika.

A díjazott diákok.
A díjazott diákok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fájdalmat teljesen új módszerrel csökkentik

Hétéves fennállása óta működik együtt a mosonmagyaróvári Karolina Kórház gasztroenterológiai osztálya a térségi társulással. Tovább olvasom