Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Államtitkár lehet Nagy István

Információink szerint az új kormányban a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára lesz Nagy István, Mosonmagyaróvár polgármestere, a körzet országgyűlési képviselője.Orbán Viktor miniszterelnök a múlt héten nevezte meg miniszterjelöltjeit. A tárcák helyettes vezetőinek személyei viszont az ígéretek szerint csak a jövő héten válnak ismertté.

Lapunk információi szerint a Földművelésügyi Minisztérium politikai államtitkári posztjának várományosa Nagy István, Mosonmagyaróvár polgármestere. Úgy tudjuk, a térség országgyűlési képviselője az egyetlen jelölt erre a pozícióra, hogy Fazekas Sándor helyettese legyen.

A Kisalföld megkeresésére Nagy István nem kívánta kommentálni értesülésünket. Mint mondta: még nem időszerű erről a kérdésről beszélni.

Amennyiben Nagy István valóban államtitkár lesz, úgy tudjuk, hogy  lemond polgármesterségéről. Mivel az őszi önkormányzati választásokig már nem sok idő van hátra, így nem kell időközi választásokat kiírni Mosonmagyaróváron. A választásokig pedig az egyik alpolgármester vezeti majd a várost megbízott polgármesterként.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél évszázada gyógyítja a héderváriakat

Tovább olvasom