Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Alkotókuckó

Lébény - Négy éve indította a lébényi Ifjúsági Egyesület Alkotó Kuckó nevű táborát általános iskolás diákok számára. A gyerekek kézműves-foglalkozásokon ismerkedtek a batikolás, origamizás technikájával, gyöngyöt fűztek, karkötőt készítettek.
Négy éve indította a lébényi Ifjúsági Egyesület Alkotó Kuckó nevű táborát általános iskolás diákok számára. A gyerekek kézműves-foglalkozásokon ismerkedtek a batikolás, origamizás technikájával, gyöngyöt fűztek, karkötőt készítettek. A helyi közösségi házban az alkotótáborban létrehozott művekből nyílt kiállítás. Augusztus 6–10. között a gyerekeket újabb táborba várják: közös kirándulásokkal és játékokkal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hínárban úszik a dunaszigeti Kis-Zátony

Dunasziget - Az úgynevezett Kis-Zátony – a zátonyi strand túlsó része – nem állami tulajdonú, ezáltal nem vízügyi kezelésben lévő vízfelület. Elvileg magántulajdonban van: így a vízügynek nem is feladata rendben tartása. Viszont mivel vizet nem szállít ez a holtág (s a langyos tél okán) az utóbbi időben erősen hínarasodni kezdett: az üdülősök számára ez rengeteg hátránnyal jár. Tovább olvasom