Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Ajándék autóval járőröznek

A hegyeshalmi falunapon Molnár Sándor és Molnár Tamás vállalkozók átadtak a Hegyeshalmi Polgárőr Egyesület tagjainak egy 2001-es évjáratú Suzuki személygépkocsit.
Az autóval a civil szervezet képviselői a községben járőröznek, valamint a postásokat kísérik. Az ünnepségen jelen volt Gangl András, a megyei polgárőrszövetség elnöke is, aki jókívánságait fejezte ki a hegyeshalmiaknak.

Olvasóink írták

 • 6. Proko 2008. augusztus 05. 08:35
  „Ehhez muszály hozzászólni! Nem cseszegetés, nem vádaSKODÁS, és nem szekálódás. De akik a benzinkútnál voltak, azok az óváriak, de csak, mert ott találkoztak. Amugy Menyus irta, itt se a vállalkozók, se az önkormányzat, se semmi nem támogatott minket, de el tudom mondani, hogy 2006-ban a Mosoni vasútállomáson 90% al csökkent a bicikli lopás, a város területén 70% al csökkent, a randalírozás, és a rongálás. Most már nem vagyunk kinn, meg lehet nézni a várost ( Mosonmagyaróvárt) mi folyik itt, és mi van ebbe a lepusztult térségben. Nagy semmi. Amugy meg amit csináltunk, azt hobbyból csináltuk, elfoglaltságból, és még mások halálra isszák magukat valamelyik kocsmában, vagy szórakozóhelyen, mi megpróbáltunk egy kulturáltabb várost teremteni, ahol az emberek biztonságban, és jó érzéssel mennek ki éjjel, nem kell félni, hogy mikor ütik le őket. Mert sose tudni mikor ugrik ki a bokorból, vagy a semmiből egy Polgárőr. De ez nem kellet se a városnak, se az embereknek. A folyamatos rongálás és vandálkodás, ez jellemzi őket. Én csak 23 éves vagyok, de jó lenne ha sok 20-23 éves is ugy gondolkodna mint én. És ahol él, azt nem pusztítaná!! És emlékszem arra, amikor kicsi voltam Apámékkal elmentünk a városba sétálni késő délután, és tele volt a város emberekkel, és mindenki jól érezte magát, és még a pirosló ég és a hó esett akkor is sétáltak az emberek, családok! Hol vannak ezek az idők?? A multé minden. Én se vinném ki a gyerekemet ilyen helyzetben, és megérthető, ha a mai fiatalokat még a játszótérre se engedik ki, mert még ott is kirabolhatják őket, vagy megverhetik pár forintér! Nah ennyi! Tisztelettel : József!”
 • 5. Hegyeshalmi lakos 2008. július 31. 12:50
  „Üdv néktek!

  Sztem senki ne vonja kétségbe munkájukat, önzetlenül szabadidejüket áldozva INGYEN csináljak.
  Le a kalappal előttük. Német felirat? Talán azért mert, itt az osztrák határ, nem? Ha spanyol határ lenne, akkor spanyol felirat szerepelne.
  Tisztelt Avilifia!
  Állampolgári kötelességed, hogy ha bajbajutott embert látsz, segíts..
  Vagy minimum tégy ellene vmit. (a telefon nagy találmány).
  DP, majd ha támogatod, őket reklamálhatsz.
  Csak így tovább polgárőr lányok, fiúk!”
 • 4. idegen 2008. július 29. 18:32
  „Na itt ez a sok károgó varjú DP te nagy tudásu én is láttam az autót és németül van felírva hog polgárőrség.Látod ha nincs akkor miért nincs ha van akkor miért van .Hát ezek vagytok ti.Jár a szátok a közösségér semmit sem tesztek.Azok az emberek a szabadidejükben csinálják ezt amikor te huzod a lóbört éjszaka.
  Az első hozzászolónak meg csak annyit ha láttad akkor miért nem szoltál a rendőrőknek.Itt hiába reklamálsz”
 • 3. DP 2008. július 29. 18:17
  „Én eddig nem láttam őket Hegyeshalomban!
  Csak Móvár közepén lévő benzinkútnál dekkoltak.
  Még azt sem lehet mondani h tankoltak mert nem ott áltak!
  Meg van benzinkút Hegyeshalomban is!
  Olyan csúnyán van felmatricázva mint egy rendőrautó, bár ha polgárőrség akkor nem kellene olyannak lenni a hátulján hogy police!”
 • 2. Menyus 2008. július 29. 06:01
  „Nem védem őket de ahogy a rendőrök nem tudnak ott lenni mindehol így ők se.és a rendőröknek munkályuk fizetést kapnak érte ők meg csak társadalmi munkába végzik.ezért nem kellene vádaskodni egyátalán.Nemes gesztus hogy kaptak kocsit.Mosonmagyaróváron nem adnak ég atta világon semmit soherek a polgármestereri hivatalba kell másnak a pénz.Nálunk csak fellángolás van azt nem kapunk támogatást és el csitul minden sajnos.”
 • 1. avilifia 2008. július 28. 08:16
  „Érdekőrség nem polgár.
  A településen nincs jelen, a lényeg hogy az adományozó vállakozó felségterületét őrízze.
  Hol voltak pl. most szombaton 07.26-án amikor a Viva előtt, környékén ittas suhancok verekedtek, törtek zúztak, rongáltak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apad az önhiki

Kistérség - A mosonmagyaróvári kistérségből négy település nyert az önhikis települések pályázatán:… Tovább olvasom