Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Agrárkari új vezetők

A Nyugat-Magyarországi Egyetem mosonmagyaróvári karán dékánhelyettesi és tanszékvezetői megbízásokról döntöttek a napokban.
Az óvári kari tanács május végén tárgyalta a négy évre szóló dékánhelyettesi pályázatokat. A tanács tagjai újraválasztották dr. Szigeti Jenő egyetemi tanárt általános dékánhelyettes, agrártudományi centrumelnökké, dr. Neményi Miklós egyetemi tanárt tudományos dékánhelyettessé, dr. Dóka Ottó egyetemi docenst oktatási dékánhelyettessé. Öt intézetigazgató megbízását is megújították, közülük új megbízást az Állattenyésztési, valamint a Szaktanácsadó és

Továbbképző Intézet vezetője kapott. Tizenegy tanszékvezetői megbízásról is döntöttek, s közülük négy vezető oktató először kapott tanszékvezetői feladatot. Újonnan létesült a karon az állategészségtan tanszék, vezetője dr. Egri Borisz egyetemi tanár lett.

A pedagógusnap alkalmából Németh Imre földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a gyakorlati oktatásban végzett kiemelkedő szakmai tevékenységükért Nagyváthy János-díjat adományozott a mezőgazdaság- és élelmiszer-tudományi kar javaslatára a Vogel & Noot Mezőgépgyár Kft.-nek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvár lépéskényszerben

Ma Mosonmagyaróvár adóssága 474 millió forint. Hogy sok ez vagy kevés, netán van-e felelős a… Tovább olvasom