Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Advent idején együtt az SMR csapata

Eseményekkel teli, mozgalmas hónapot zár az SMR Hungary Bt., ahol a december az ünnepvárás jegyében telik.
A cég HR-csapata már hetekkel ezelőtt megkezdte a felkészülést.
Mosonmagyaróvár–Mosonszolnok

A visszapillantó tükröket gyártó cég, az SMR Hungary Bt. mosonmagyaróvári és mosonszolnoki gyáregységébe december elején Mikulás-délutánra invitálták az ott dolgozó kisgyermekes szülőket. A kicsiket és a kicsit nagyobbakat forró teával, gyümölccsel várták a szervezők. Az egyenesen Lappföldről érkező ősz, piros ruhás, nagy szakállú ajándékhozót a gyerkőcök rajzaikkal, festményeikkel, egy-egy dallal, verssel várták. Várakozásuk nem volt hiábavaló, hiszen minden „SMR-gyermek" sok-sok finomságot rejtő csomaggal térhetett haza.
Az SMR Hungary idén is minden dolgozóját megajándékozta. A csomagok kézműves- mézeskalács mellett más-más meglepetést rejtettek a hölgyeknek és az uraknak. Az ajándékozásra minden részlegnek külön-külön fél órája volt, s a vezetők személyesen adták át munkatársaiknak az ajándékokat.

Az SMR szervezőcsapatának köszönhető az adventi jótékonysági vásár kezdeményezése is. Ebben az egyes részlegek dolgozói házi süteményeiket, saját kezűleg készített ajándékaikat árulják kollé-
gáiknak a hónapban három alkalommal. A befolyt pénzösszeggel az SMR Hungary a Szent Kristóf Mosonmagyaróvár és Kistérsége Közhasznú Mentőalapítvány új, életmentő eszközeinek beszerzéséhez járul hozzá.Tibori Pál Levente gyárigazgatótól megtudtuk: a hónap legjelentősebb céges eseménye az idén második alkalommal, a napokban a mosonszolnoki sportcsarnokban megrendezett karácsonyi bál volt. Ezen idén is több mint 800 dolgozó vett részt. A vacsorát követően a győri Grácia Művészeti Egyesület tánccsoportja indiai táncokat mutatott be, valamint Kiss Zsuzsanna, a cég dolgozója gitárral kísért énekével szórakoztatta a résztvevőket. A 10 és 15 éves jubilánsok köszöntője és megajándékozása, majd a munkavédelmi fotópályázat nyerteseinek kihirdetése után tombolasorsolás és éjfélig tartó tánc következett.
Tibori Pál Levente jókívánságai mellett köszönetet mondott munkatársainak egész éves kemény munkájukért, amellyel a vállalat előrejutásához hozzájárultak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrök vitték a szállóra a hajléktalan nőt Mosonmagyaróváron

A 39 éves, esőtől átázott ruházatú asszony mindennapjait az utcán élte. Tovább olvasom