Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Adományokból szépül Mosonszentmiklós

Július végére készült el a mosonszentmiklósi temető új bejárata egy helyi vállalkozó, Dani Zsolt munkája eredményeként. Így már a mozgáskorlátozottak is akadály nélkül juthatnak ki szeretteikhez a temetőbe.
Bedő Csaba polgármester elmondta: a falunapi felajánlásokat az önkormányzat egészítette ki, ebből tudták megvalósítani az antikolt bronz színűre porfestett kaput és ajtót. A fejlesztés jövőre folytatódik, hasonló stílusú kerítést kap a temető Kis- erdő utcai része is.

A falunapi felajánlásokból és önkormányzati támogatásból készülhetett el a temető antikolt új kapuja is.
A falunapi felajánlásokból és önkormányzati támogatásból készülhetett el a temető antikolt új kapuja is.

Néhány héten belül véget ér a művelődési ház belső felújítása, ami során megszépül a nagyterem, az előtér és a vizesblokkok is. Korszerűsítették a fűtési rendszert, továbbá új próbatermet kaptak a fúvósok és egy klubhelyiséget alakítottak ki a helyi nyugdíjas-egyesületnek is. Az ünnepélyes átadást augusztus 30-ra tervezik. Az októberi megemlékezés előtt szeretnék még átadni az új ’56-os emlékművet a Vasút utcai buszfordulóban, melynek megvalósításához Szabó Viktor volt nemzetőr, Varga Tivadar alpolgármester és Bedő Csaba polgármester nyújtott támogatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi fészket terveztek a Futuránál

„Én örülnék a legjobban, ha nem ilyen állapotban lenne ez a ház. De ezen a környéken, az… Tovább olvasom