Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Adomány a Karolina Kórháznak

A mosonmagyaróvári Karolina Kórháznak ajánlotta fel a dunakiliti Sári csárda az egyéves születésnapi jótékonysági rendezvényén befolyt összeget.


Az összegyűlt mintegy 334 ezer forintot Szalay Ivett tulajdonos adta át dr. Vermes Tamás főigazgatónak.Az adományt a krónikus és ápolási osztályon használja fel az intézmény a felfekvést megelőző antidecubitor matracokra és vérnyomásmérőkre.

Olvasóink írták

 • 20. pidali 2011. augusztus 23. 09:40
  „ursula,és dr.bubo”
 • 19. adrienn1 2011. augusztus 21. 12:02
  „Tavaly volt egy műtétem, és pont az ilyen mindenfelé hallható, ostoba rémhírek miatt rettegve feküdtem be a kórházba. Abszolút pozitívan csalódtam. Végig teljesen biztonságban éreztem magam, és még egy-egy kedves szóra, mosolyra is futotta a nővérektől, beteghordótól és műtősöktől is. Én a mai napig csak hálával tudok visszagondolni, hogy megkönnyítették elviselni a helyzetet, mikor az ember kiszolgáltatott és elesett. Mélységes tiszteletem és minden elismerésem az összes egészségügyi dolgozónak, akik ilyen körülmények között is teszik az amúgy sem könnyű dolgukat.”
 • 18. Végrehajtó 2011. augusztus 20. 10:05
  „Ennyit rólad INVEKTUS!Köszönjük,hogy életedben egyszer kórházba voltál és ott is a "feleséged" cselekedett.....Elfogadjuk a negatívumokat, de nem olyan embertől aki nem tudja,hogy mi van a fal másik oldalán!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 17. INVEKTUS 2011. augusztus 19. 15:20
  „A feleségem fordította meg :)
  És a negatív kritikát is el kell fogadni !”
 • 16. 41 2011. augusztus 18. 11:44
  „Köszönöm a sok kedves hozzászólást(már amelyik kedves).Az első pár kommentálás elég negatív.INVEKTUS: remélem megfordítottad a tolókocsit,vagy szóltál valakinek,hogy tegye meg? Osztályos nővér lévén sok mindent tapasztalok,látok.Sokan a saját hozzátartozójukhoz nem nyúlnak hozzá,nem etetik meg,nem segítenek nekik.Könnyebb kiadni utasításba.Nem gond,mert van aki megcsinálja.Az ellátásról pedig az jut eszembe,hogy nehéz igazságot tenni.Sok esetben találkozunk elégedetlen hozzátartozóval mikor az új beteg bekerül,de csak 2-3 napra van szükségünk ahhoz,hogy ez a vélemény megváltozzon.Vannak hibáink,de a munkáját mindenki elvégzi.Legtöbb nővért szeretik a betegek és ennyi elég.Nem szabad általánosítani.Ma csak az ismerős néni van kórházban,holnap mi szorulhatunk ellátásra.Az,hogy kétes hírű lenne az intézmény,ezt cáfolnám.Tények nélkül ez csak rágalom.Sajnos egy kórházban beteg emberek vannak,akik belehalhatnak betegségükbe,de amióta a halált feltalálták senki nincs biztonságban.”
 • 15. Végrehajtó 2011. augusztus 18. 10:13
  „INVEKTUS! Figyelj! Te csak egy szituációt láttál a több ezerből amikor lehet,hogy pont elfogyott a türelme a beteghordónak jópofizni!!!!Egy nap legalább 50 beteggel foglalkoznak és aggresszívabnál aggresszívabbal!!!! Meg nézném,hogy neked is ezek után milyen kedved lenne jópofizni és kedves szavakat fűzni hozzuk!!!!!!Nem védem őket de legalább ha nem tudod mi folyik ott akkor ne mondj negatív dolgokat!!!! Meg neked soha nem lesz annyi pénzed,hogy adományt adhass a Kórháznak vagy bármilyen szervezetnek is!!!!!!”
 • 14. INVEKTUS 2011. augusztus 18. 00:00
  „13 olvas még egyszer láttam és elég is volt !!!!!

  korház minden ember segitségér megy ! vagy lelki vagy testi tök mindegy
  a beteghordoknak és az orvosoknak ,,igaz nem kötelességűk de egy két jó szó biztatás stb stb
  és nem ugy viselkedni a beteggel mind egy darab fával”
 • 13. Végrehajtó 2011. augusztus 16. 22:51
  „Szégyelem magam,hogy egy ennyira negativ magyar nép között kell élnem!!!!! Mindenbe mindig a rosszat!!!!Sokan még tisztába se vannak azzal,hogy pl: mondja meg nekem valaki,hogy-hogy lehet belehalni egy vérvételbe????? Másik:Háttal fordították a beteget a TV-nek???Ez legyen a legkevesebb kispajtás!!!!! Arra nem gondoltál,hogy esetleg bent annyi dolguk van a orvosnak,ápólonak,hogy ki sem látszanak a munkából?Még arra is figyeljenek,hogy merre fordul a beteg????? Ti csak azzal vagytok elfoglalva,hogy nektek valami nem úgy van ahogy épp kényelmes lenne vagy kézenfekvő akkor az már minden rossz!!!! Sajnáljátok az adoményt??? Lehet menni más kórházba ha az óvári nem felel meg!!!!!! <moderálva>”
 • 12. Buszozó 2011. augusztus 13. 20:06
  „értetlenül állok a gonoszabbnál, gonoszabb megjegyzéseket előtt. Én közel két hónapig élveztem a kórház falait. Egy szavam se lehet. csak kedves emberekkel találkoztam. Persze vannak fáradt nővérek, vannak ideges, nyugtalan orvosok, de ez nem ront az ellátáson,. Gondolkozzon el mindenki azon, hogy mi lenne,akkor ha nem lenne itt a kórház! Amikor a mentő nem ér ki időbe mert a kórházat bezárják. Ja és azt se felejtsük el, hogy itt is emberek dolgoznak. Lehet, hogy egy nővér épp egy másik beteggel foglalkozik és azért nem jön oda hozzák ha hívjuk. Vannak olyan osztályok ahol egy nővérre 30 beteg jut két frissen műtött mellé. Mindenkit el kell látni, mindenkinek más az igénye. De azt hiszem azt a nővér is elvárhatja, hogy legyenek vele udvariasak!”
 • 11. RUDI 2011. augusztus 13. 14:30
  „Örömmel, olvasom a jó hírt, hogy a Karolina Kórház Adományt kapott.Én Jó magam is megvagyok elégedve , az ellátással és meg is érdemli a támogatást.”
 • 10. tradermike 2011. augusztus 13. 12:54
  „Én védem a Karolina Kórházat, mert mi kiváló ellátást kaptunk ott. Akinek nem elég színvonalas, az feküdjön egyszer a győri Petz-be: megtudja milyen az, ha az orvosok futószalagon kezelik a beteget.
  Kivétel és tisztelet annak a pár becsületes orvosnak, akik (még) itt dolgoznak.”
 • 9. kiscsillag66 2011. augusztus 13. 09:06
  „Ennyi rosszindulat hogy fér el egy-egy emberben! Szörnyű az, amiket írtak!”
 • 8. pancser 2011. augusztus 13. 07:55
  „7.-hez! Igazad van, az ember már csak ilyen. Akkor lenne baj, ha a kórház nem lenne, elsősorban azoknál akik most a rossz hírét keltik.”
 • 7. SiLa 2011. augusztus 12. 23:58
  „T. Pancser!
  Megmerem kockáztatni, sok nagyobb városi kórház sem nyújt többet.
  Orvosi műhiba sajnos a nyugati kórházakban is előfordul, nem csak a hazai intézményekben.
  Sajnos a hozzászólásokból árad a negatív kisugárzás! Sok embernek először magán kéne önkritikát gyakorolni. hogy ő hogy viselkedik az ember társaival, és utána kritizálni a mások viselkedését!
  Szép dolog az adakozás, öröm kapni, de öröm adni is. Lehet, hogy egyszer az itt hozzászólók az életüket köszönhetik az adománynak!”
 • 6. pancser 2011. augusztus 12. 23:07
  „Ha jól meggondoljuk két kórház is elég lenne a megyében, de ezt hangoztatni nem ajánlatos. Sokkal tisztességesebb lenne az intézményeket becsukni, mint lassú halálra ítélni őket. A kórházak haldoklása emberéletekbe kerülhet és kerül is. Ha város nem nyomná bele a pénzt igen nagy bajok lennének. A szépséghibája ennek a támogatásnak az, hogy a járás területén fekvő községek, nem hajlandók áldozni, pedig a lakóik ugyan azt az ellátást kapják mint a mosonmagyaróváriak.”
 • 5. akela4 2011. augusztus 12. 19:24
  „A sivatagba homokot inkább szálllítatnák saját költségemen, mint a Karolina Kórház lyukas zsaáklyába egy fityinget is tennék!

  Eleve rossz döntés volt anno a három közút találkozásánál felújítani a feneketlen zsákú intézményt!
  Minden normális demokráciában valahol a város szélén, zöldövezetben van helye a hasonló intézményeknek!
  Amúgy meg egy vérvételbe is belehalhat bárki, aki átlépi a kétes hírű intézmény kapuját!”
 • 4. pancser 2011. augusztus 12. 19:06
  „Aki mogyoróval fizet az majmot kap. Ha majd sorban állnak az álláshelyekre jelentkezők, akkor az állomány is jobb lesz. Ne higgyétek, hogy a többi kisvárosi intézmény különb a mienknél!”
 • 3. fityesz 2011. augusztus 12. 17:57
  „Szép dolog az adakozás,de ennek a kórháznak 1 fityinget sem adnék.Lehet elkölteni újabb orvosi műhibákra.....és akkor még jó képet is vágnak hozzá.”
 • 2. INVEKTUS 2011. augusztus 12. 15:12
  „én egy fillért nem adtam volna ahogyan a betegszáltitok viselkednek a betegekkel
  inkább a tóba ugrok volt szerencsém látni egy ismerős nénit ki toltak tolókocsiba háttal a Tv nek meg a embereknek
  szomoru
  hogy ennyi emberség nincs eben a kórházba !!!

  volt olyan hogy a kartonzoba megkérdeztem a mobiltelefonját nyomogató hölgytől hogy kb mennyien vannak előttem? és mi volt a válasz VÁRJA KI A SORÁT AZT VISSZA HÚZTA AZ ABLAKOT”
 • 1. AxelF 2011. augusztus 12. 13:03
  „Ez szép volt Ivett & Fefe!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Október 16-án időközi választás

A helyi választási bizottság csütörtökön tartott ülést, melyen a résztvevők egyhangúan arról… Tovább olvasom