Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 12°C Még több cikk.

A virágosabb városért

Az Egyesület a Városközpontért, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft., a városháza, valamint egy kertészeti áruda támogatásával „Tegyük szebbé környezetünket városunk 650 éves évfordulóján!” elnevezéssel a mosonmagyaróvári városközpont lakótömbjei, társasházai és lakásszövetkezetei, valamint családi házai részére virágosítási versenyt hirdet.
Nevezni a lakóközösségek nevében vagy egyéni kezdeményezés alapján április 20-ig írásban lehet a virágosítás helyének pontos megjelölésével. A jelentkezések leadhatók a Flesch Károly Kulturális Központ portáján az akcióban részt vevő nevének, elérhetőségének megadásával vagy postai úton az egyesület címére elküldve (Egyesület a Városközpontért, Mosonmagyaróvár, Engels u. 14.). Virágosítani lehet a lakóház közvetlen környezetében virágágyásokban, a házak ablakaiban, erkélyein lévő saját ládákban.

A versenyben való részvétel feltétele a saját és kapott növények gondozása, ápolásának és öntözésének vállalása. Az akciót a meghirdetők egynyári virágpalántákkal korlátozott mértékben támogatják. A versenyt zsűri értékeli május 1-jétől folyamatosan . Az Egyesület a Városközpontért javasolja továbbá, hogy „fogadjanak örökbe" egy közterületet, melynek védnökségét vállalják. A városközponti civilek a Kormos-lakótelepi játszótér felett vállaltak „gyámságot". A civil szervezetek április 20-ig jelezhetik csatlakozási szándékukat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ittasság és hajléktalanhalál

A húsvéti ünnepek és a hosszú hétvége alatt jó néhány bejelentés és riasztás érkezett a… Tovább olvasom