Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A több százmilliós kártérítés riasztó, de nem megalapozott

Írásunk nyomán (Százmilliós kártérítést követelnek, Kisalföld, 2004. június 8.) információink szerint csütörtökön este rendkívüli ülést tartott Ásványráró képviselő-testülete.
Lapunk szeretett volna részt venni a tanácskozáson, de nem jártunk sikerrel. Tegnap sem Böősy Imre polgármesterrel, sem a kilenctagú képviselő-testület tagjaival nem tudtunk érdemben beszélni az ülésen történtekről. A falu honlapján azonban megjelent egy közlemény. Keresésünk nyomán a polgármester azt üzente, a médiával nem áll szóba, ám az www.asvanyraro.hu honlapon olvasható az a levél, ami a község tájékoztatására készült. Lapunk sajnálja, hogy Böősy Imre választott tisztségviselőként a Kisalföld 300 ezer olvasójával nem osztotta meg válaszait. Így most megtesszük ezt helyette a közleménye alapján. (E szöveg személyeskedő és vádaskodó motívumaira e helyen nem kívánunk kitérni. A stílus ugyanis maga az ember.)

Az ingatlanvitáról ez olvasható:

„ ... Önkormányzatunk a Club Eldoradóval 2003. február 27-én a sertéstelep eladásáról adásvételi elôszerzôdést kötött. A végleges szerzôdés megkötésére irányuló tárgyalásokra a képviselô-testület 3 főből (Bakonyi Jenô, Boros András, Böősy Imre) álló delegációt választott. A képviselôcsoport feladata az volt, hogy az értékesítés a község számára a lehető legelőnyösebb, legkedvezőbb feltételek mellett történjen meg. Az első tárgyaláson a két fél megállapodott arról, hogy a végleges szerződés megkötéséig a közvéleményt, a sajtót nem tájékoztatják az egyeztetések pillanatnyi helyzetérôl. Mivel velünk hivatalosan még nem közölte senki, hogy a tárgyalások megszakadtak volna, ezért mi ehhez tartjuk magunkat... A több százmilliós kártérítés felvetése számunkra is riasztó ugyan, de messze nem tekinthető megalapozottnak."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csalás és orgazdaság a halászi papöngyilkosság hátterében?

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal a napokban adta át az ügyészségnek a… Tovább olvasom