Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

A tánc világnapja a Fehér Lóban

Mosonmagyaróvár - A tánc világnapi ünnepi műsorfolyam következő előadása a Fehér Ló Közösségi Házban csütörtökön este fél 6 órakor kezdődik.
A műsor szereplői: a Táltos gyermeknéptánccsoport (vezetői: Winklerné Mallinerits Zsuzsa és Léber László táncpedagógusok), a „Jamila" gyermekhastánccsoport (vezetője: Kaltenecker Tímea), a Dancer Elements breakcsoport, a Haller-iskola Fantázia mazsorettcsoportja (vezetője: Szalainé Sándor Katalin). Fellépnek továbbá az Okay Dance Móra-iskolás csoportjai (vezetője: Schnitzerné Németh Kinga), a Pulzus TSE táncosai (edző: Tóthné Földes Mária), a Spikies Dance Team és Dinamic Jump kezdők (vezetője: Nagy Katalin testnevelő) és a Bóbita Óvoda néptáncosai (vezetője: Winklerné Mallinerits Zsuzsa).
A műsort színesíti programjával a Zsebibaba és Mákvirágok tánccsoport (vezetője: Szigeti Gábor táncpedagógus), az Esernyős tánc (csoportvezetők: Horváthné Bors Erzsébet és Orosz Andrea), az Ujhelyi-iskola tánccsoportja, a Flex @rt Dance (vezetője: O. Cser Zita táncpedagógus), valamint a Szederinda néptánccsoport (Margaréta Nyugdíjas Klub).

Az est vendégei az El Paso szólótáncosai (vezetője: Ekker Balázs), illetve Horváth Gergő és Szitás Regina, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola végzős növendékei.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ország legkorszerűbb bölcsije

Mosonmagyaróvár - Mintegy 240 millió forintból, többségében pályázati forrásból készült el az új… Tovább olvasom