Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

A show-nak folytatódnia kell Mosonmagyaróváron is

Szeptember 22-én, pénteken este 7 órától a mosonmagyaróvári Flesch Károly Művelődési Központban lép fel az ExperiDance tánctársulat.
Szeptember 22-én, pénteken este 7 órától a mosonmagyaróvári Flesch Károly Művelődési Központban lép fel az ExperiDance tánctársulat. Horváth András, a Moson Cink Horganyzó Kft. ügyvezető igazgatójának kezdeményezésére érkezik – a tavalyi szereplés után – idén is a Lajta partjára az együttes. Szeretnék a mosonmagyaróváriakkal és a környékbeliekkel is megismertetni ezt az igazán színvonalas produkciót. Külföldön több példa is akad arra, hogy vállalkozások szerveznek kulturális rendezvényeket. A Moson Cink félmillió forint értékben vásárol jegyeket a koncertre. Ügyfeleiket, kollégáikat s néhány iskolát is megajándékoznak ezekkel. Céljuk az, hogy ily módon támogassák a világszínvonalú produkció mosonmagyaróvári bemutatóját. Remélik, hogy példájukat sokan követik majd.

A tánctársulatról annyit: 2000 októberében jött létre a rendhagyó felállású ExperiDance. Mára világszerte elismertté tette az együttest a Román Sándor nevével fémjelzett, kategóriájukban egyedülállóan nagyszabású táncprodukciók híre. A társulat tagjai táncművészeti főiskolát végzett hivatásos táncosok (28-an) a művészi munkájukhoz nélkülözhetetlen háttérapparátussal. Darabjaik Magyarországon a legkeresettebb színpadi produkciók közé tartoznak. A társulat négy egész estés show-ját eddig 800 telt házas előadáson több mint félmillió néző látta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óvatosabbak Szlovákiában a magyarok

Végül egy itthoni tanulságos eset: Rajkára néhány évvel ezelőtt bejelentkezett egy szlovák társaság (a Marianne Group), hogy háromszáz családi házból álló lakóparkot építene a helyi templom mögött. Akkor a képviselő-testület elutasította a beruházást, a hivatalos verzió szerint azért, mert nem akarta módosítani a rendezési tervet. Tovább olvasom