Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

A püski epizodista

Major Tamás a Széchenyi-egyetem informatikushallgatója, de szívéhez közel igazából már gyerekkorától kezdve a színház áll.
Major Tamás neve sokak számára cseng ismerősen Mosonmagyaróváron és környékén. A fiatalember az egykor vele azonos néven élt nagy színészhez hasonlóan szintén a világot jelentő deszkák meghódítását próbálgatja. A püski művészpalántát másodjára válogatták be a Jóban, rosszban című tévésorozatba.

Major Tamás a Széchenyi-egyetem informatikushallgatója, de szívéhez közel igazából már gyerekkorától kezdve a színház áll. Számos szavalóversenyen vett részt, s hozott el azokról díjakat. Hosszú ideig volt színjátszós, sőt, a Fehér Ló Közösségi Házban maga is vezetett csoportot. Nagy sikerrel mutatták be a közelmúltban vezetésével a „Légy jó mindhalálig" című darabot. A püski fiatalember többször is megpróbálkozott már a színművészeti egyetemmel, ám nem sikerült bebocsátást nyernie a nagy múltú intézmény falai közé. Tamás azt mondja, többször nem jelentkezik, a célja a jövőben a színész II. minősítés megszerzése, amit játékával szeretne kiérdemelni, bizonyítva tehetségét a bírálóbizottság tagjai előtt.

A művészpalántát – aki tisztában van vele, hogy még sokat kell a szakmában tanulnia – nemrég igazi sikerélmények érték. Egyrészt egy epizódszerepet kapott a fővárosi Szép Ernő Színház „Oh, a Grand Hotel" című előadásában, ahová meghallgatás után sikerült bekerülnie. Másrészt tavaly már volt egy kis jelenete a népszerű Jóban, rosszban című tévésorozatban, ahová nemrég újra visszahívták, így hamarosan egy sokaknak ismerős arc tűnhet fel a képernyőn.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ökoparkba telepedne a néphagyomány

Fűzfa Zoltán, az egyesület elnöke végzi a szervezőmunka javát. A korábban megvásárolt területen áll egy öreg ház, ez is a tájközpont része lesz: nemrégiben pedig egy hatalmas csűrt építettek a vízparti terület végébe. A rendezvények folytatódnak: Aranynéző programsorozatunk részeként hamarosan itt egy szekértábort szervezünk, majd Szent Mihály napján a tájfutó versenyek mintájára tájevező viadalt szervezünk. Tovább olvasom