Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

A polgármester listája

A polgármester közbenjárására ismét ingyenesen járhatnak a mosonmagyaróvári termálfürdőbe a hetven éven felüliek. A mentességet a város első emberénél kell kérni.
A mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete az elmúlt évben döntött a város tulajdonában lévő hatvannyolc százaléknyi Flexum-részvény eladásáról. A pakett értékesítésével teljes egészében magánkézbe került a város legnagyobb idegenforgalmi vonzereje, a termálfürdő is.

A mozgásszervi megbetegedésekben szenvedő és egyéb panaszokkal küszködő idős helybeliek gyógyulást remélve gyakran keresték fel a meleg vizes medencét. Tették mindezt annak a rendelkezésnek köszönhetően, miszerint a hetven éven felüliek mentesültek a borsos belépődíj fizetése alól.

A termálfürdő magánkézbe kerülésével a tulajdonos megvonta ezt a mentességet. Az így kirekesztettek közül többen keresték meg a polgármestert, hogy tegyen valamit az érdekükben. Stipkovits Pál amint azt lapunknak elmondta: a megkereséseket követően összeírták azokat a hetven éven felülieket, akik rendszeresen járnak a gyógymedencébe, a névsort pedig leadták a termálfürdő pénztárában. Így az önkormányzat a Flexum Dolgozói Alapítvány segítségével továbbra is ingyenesen tudja biztosítani ezt a lehetőséget. A polgármester hozzátette: ha valaki szeretne felkerülni az említett listára, nála vagy az alpolgármesternél jelentkezhet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövedelemnövekedés, öröklés és társasági részesedés

Törvényi kötelezettségüknek eleget téve idén is számot adtak vagyonukról a mosonmagyaróvári… Tovább olvasom