Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

A pénzre utaztak a csalók Mosonmagyaróváron

A nyugdíjfolyósító, illetve az áramszolgáltató munkatársainak adták ki magukat azok a csalók, akik a gyanútlan áldozatukat figyelmét elterelve fosztották ki.

Két ismeretlen férfi csengetett be az egyik Erkel utcai panelház földszinti lakásába a minap. A látogatók azt állították az idős lakónak, hogy a ˝nyugdíjfolyósítótól˝ jöttek és pénzt hoztak. Kértek azonban egy bankjegyet, hogy felírhassák a sorszámát. A gyanútlan lakó elővette a megtakarított pénzét, majd átadott egy bankjegyet. Ekkor az egyik férfi a konyhába csalta valamilyen ürüggyel, majd sietősen távoztak a lakásból.

A rászedett idős férfi csak ezt követően fedezte fel, hogy eltűnt az 50 ezer forintja.

Két ismeretlen férfi az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát a minap a Szále János utcában. A férfiak a villanyóra leolvasása ürügyével csengettek be áldozatukhoz, majd elterelve a háziak figyelmét a szobában lévő dobozból 124 ezer, míg a konyhaszekrényből 26 ezer forintot vittek magukkal.

Olvasóink írták

 • 9. janika 2010. augusztus 07. 19:28
  „A legsikeresebb magyar politikusnak nevezte pohárköszöntőjében Orbán Viktor miniszterelnök az új államfőt, a Sándor-palota udvarán tartott hivatalba lépési ünnepség utáni fogadáson pénteken - olvasható a kormányfő honlapján, a www.orbanviktor.hu oldalon.
  Hozzászólok! 9 hozzászólás
  Később elolvasom
  Mennyibe is került a beiktatása? Ő és a lakosság képviselete?”
 • 8. janika 2010. augusztus 07. 19:25
  „Az új köztársasági elnök a hír( belföldi rovat) szerint mindenki képvisel forduljanak hozzá bizalommal!”
 • 7. RickCartman 2010. augusztus 07. 16:54
  „2. hozzászólás pityesz 2010.08.07. 06:41
  becsületes módon nem lehet meg élni.Pl:75 000Ft ból...ennyi a segélyed a bejelentetlen feketemunka mellett? Akkor alkudj a főnökkel!

  A többieknek igazuk van, nagyon sok a hiszékeny, könnyen becsapható ember.Nem lehet mindenkihez becsöngetni, és elmesélni neki,hogy semmilyen szolgáltató nem szed készpénz, senki nem írja fel a sorszámot(???),itt sajnos marad a régi nóta: mindenki a saját kárán tanul(okosabbak talán a más példájából okulnak).”
 • 6. máris 2010. augusztus 07. 14:29
  „Kopi ! IGAZAT ADOK NEKED ! ( MODERÁTOR! EZT IS KIVESZED ? ) Elemér ! ITT FIZETSZ VILL... SZÁMLÁT, ÉS AMERIKÁBAN ÉLSZ ???MINDÍG AM---RÓL ÍRSZ ! AZ IDŐSEK, MÉRT TARTANAK OTTHON ENNYI PÉNZT ?? HA MÁR VAN NEKIK, MÉRT MUTATJÁK MEG ???”
 • 5. KoPi 2010. augusztus 07. 13:45
  „Szomorú dolog, hogy még napjainkban is be tudnak csapni embereket ilyen trükkökkel. A KISALFÖLD is jobban tenné, ha semmitmondó, bulvárcikkek helyett a felvilágosításra többet fordítana!”
 • 4. Elemér 2010. augusztus 07. 10:42
  „Az én csekjeim itt vannak, csak egyet kattintok és jelszó. Bank is készit másolatot persze ezt megkell fizetni. Nemtudom hogy ott hol tartanak.;))”
 • 3. zopika02 2010. augusztus 07. 09:12
  „Tegnap történt velem, hogy az EON nevében minden előzetes tájékoztatás nélkül sms - üzenetet kaptam melyben visszahívást kértek. A telefon túlsó oldalán a kishölgy kedvesen közli mint az EOS követeléskezelő cég munkatársa, hogy 2008.08 havi villanyszámlámat nem adtam fel, ezért az elmaradásomat fizessem meg részükre. Eléggé furcsa módon felém immár 2 éve ezt senki nem jelezte. Na most közlöm vele hogy rendszeres megbízásként lakossági bankszámláról megy a villanyszámla kiegyenlítése, ez valószínűleg valami félreértés lehet. De köti az ebet a karóhoz, én vissza hogy januáronként az utóbbi két évben visszatérítésünk volt a fogyasztásunk alapján, akkor mivel magyarázza az elmaradást ? Majd a vita elmérgesedése után kértem, terelje jogi útra a behajtást. Hát akkor ez mi ha nem csalás ? Hány olyan fogyasztó van ki azt sem tudja hol vannak már a 2 évvel ezelőtti befizetést igazoló csekkjei.”
 • 2. pityesz 2010. augusztus 07. 06:41
  „Eben az országba ,mindenki lop csal hazudik.Mert becsületes módon nem lehet meg élni.Pl:75 000Ft ból”
 • 1. pistihun 2010. augusztus 06. 21:29
  „"A pénzre utaztak a csalók Mosonmagyaróváron"

  Ez rám is vonatkozik, ugyanis a VÜF 33000 Ft-os meleg víz díjat számlázott ki... Nyáron... Mennyit akarnak majd akkor télen lopni tőlem?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Kályha˝ a múlthoz

Tanulmánykötet, kismonográfia, adattár és kézikönyv is egyben a Moson megyei ˝kismillennium˝… Tovább olvasom