Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

A nap fontos híre a mosonmagyaróváriaknak, akik Győrbe járnak tanulni, dolgozni

Összehangolták az 1-es buszt a Győr felé tartó 7.05-ös vonattal. Az autóbuszvégállomásról 6.40 perckor indul a járat hétfőtől!


A mosonmagyaróvári közgyűlésen is elhangzott és más forrásokból is úgy értesültünk pénteken, hogy az 1-es buszjáratot összehangolják a hétfőtől 7.05-kor Győrbe induló személyvonattal.

Tehát az 1-es busz tanítási napokon 6.40-kor indul a buszvégállomásról a vasútállomás felé a korábbi 6.50 helyett.

Nagyon szépen köszönjük! :)


Előzmények:

Mosonmagyaróvárról nagyon sokan utaznak vonattal Győrbe hétköznap reggelenként, többségük diák. Tényleg NAGYON SOKAN.

Mindig megy a harc az ülőhelyekért, sőt, már a peronon elkezdődik a csata: lehetőleg olyan helyet kell választani, ahol megálláskor a vonat ajtaja közvetlenül előttünk nyílik ki, és így az elsők között léphetünk fel.

Konkrétan a Mosonmagyaróvárról 6.44-kor, majd 7.14-kor induló vonatra gondolunk, a 7.44-esen már sokkal kényelmesebb a helyzet.

Ilyen előzmények után remélhetőleg időben szólunk, hogy december 15., hétfőtől a 7.14-es 9 perccel korábban, 7.05-kor startol a mosonmagyaróvári állomásról! (Azaz 06:57-kor indul Hegyeshalomból.)

Mindez jó hír sok diáknak, akik így biztosabban beérnek a 8 órai kezdésre például a Révai-, a Kazinczy-, a Jedlik-, vagy a Hild-iskolákba.

Rossz hír azonban azoknak, akik Mosonmagyaróvár másik végéről buszoztak erre a vonatra: az autóbuszvégről 6.50-kor induló 1-es busz eddig elérte a vonatot, most majd tuti nem fogja, lekési pár perccel.

Persze, mondhatjuk, hogy 6.20-kor is indul egy 1-es járat, ami pedig eléri a korábbi vonatot, a 6.44-kor startolót. De ha mégis tehetnénk egy javaslatot, kérhetnénk egy nagy-nagy szívességet a Kisalföld Volán Zrt.-től és a Máv Start Zrt.-től: karácsonyi ajándékként hangolják össze a 6.50-es buszt a 7.05-ös vonattal. Köszönjük!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés Mosonmagyaróváron: 3 millióval támogatják a helyi kosárlabdát

Elfogadták a Kisalföld Volán Zrt. menetrendi változásait a képviselők, összehangolják a buszok… Tovább olvasom